Andělská poselství na pátek: Raci, poraďte se s přáteli, Panny, ohodnoťte samy sebe

Andělská poselství na pátek: Raci, poraďte se s přáteli, Panny, ohodnoťte samy sebe
Štěstí nelze najít v nepřející mysli přeplněné starostmi. Naštěstí existují bytosti, které nám pomáhají zvládat stres, dohlíží na nás a chrání nás před temnotou, která v sobě drží vše negativní. Jak již víme, tyto bytosti se jmenují andělé a neúnavně pracují, abychom my byli šťastní.

Cokoli si naplánujeme, bude mít dopad na naši psychickou pohodu. Ne nadarmo se říká, že čistá, neposkvrněná mysl odkrývá všechno štěstí, po kterém tolik toužíme. Nicméně andělé nás učí, že je to právě touha, co ono štěstí zahrabává hlouběji a hlouběji do nitra naší duše. Jaké poselství si pro vás připravili dnes, v pátek? Přečtěte si, jak můžete odkrýt kousek svého štěstí dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je zapotřebí optimistický přístup, pokud se zamyslíte nad svými financemi. Ne všechno potřebujete opravdu nutně, proto popřemýšlejte a nenakupujte bez rozvahy. Na druhou stranu není správné držet si velké množství financí, proto se zamyslete nad tím, jak s penězi naložíte.

Andělská rada: Správný způsob, jak využít peníze, je navštívit člena rodiny nebo přítele, který na tom není finančně dobře ne svou vinou, a přebytečné peníze mu věnovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jeden z vašich přátel pro vás má milé překvapení. Možná budete až příliš v šoku, ale nakonec zjistíte, že je to skvělá zpráva. Nechte si vše projít hlavou a pogratulujte dotyčnému příteli, projevte mu svou náklonnost.

Andělská rada: Pokud řešíte nějaký problém, jsou to právě vaši dobří přátelé, kteří jsou s ním plně seznámeni a mohou vám tudíž poskytnout skutečnou pomoc.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je dost pravděpodobné, že změníte názor na něco pro vás důležitého. Nezapomeňte poslouchat svou intuici, je to naše rada, aby se vám vedlo co nejlépe. Usilujete-li o zlepšení některé oblasti vašeho života, věnujte jí plnou pozornost a vše bude zase dobré.

Andělská rada: Nelitujte se, že se vám nyní nedaří. Sebelítost vás odstrkuje od úspěchu. Buďte sebejistější a více se soustřeďte na váš cíl.

Nezapomeňte poslouchat svou intuici
Nezapomeňte poslouchat svou intuici | Zdroj: Max4e Photo / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vaši přátelé vám mohou poskytnout cennou radu, která vám pomůže ve vašem kariérním životě. Budete-li s nimi sdílet své sny, setkáte se se souhlasným přikyvováním, pokud je váš nápad skutečně dobrý. Pokud se tak nestane, měli byste se zaměřit na něco jiného.

Andělská rada: V pracovním životě získejte nové kontakty. Pomohou vám získat lepší místo a navíc se stanou vašimi dlouhodobými a dobrými přáteli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vymyslete něco, co vám pomůže dostat se na vrchol. Vaše tvůrčí schopnosti nyní dosáhly vrcholu a čekají jen na to, až je využijete. Můžeme vám pomoci, nemůžete-li se rozhodnout, jakou cestou se vydáte. Také je vhodný čas na poznávání nových lidí a návštěvu rodiny.

Andělská rada: Kreativně se vyjadřovat není žádný hřích. Pokuste se vymyslet něco motivačního, podpořte talent ostatních lidí. Připíše se vám to na seznam dobrých skutků.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměřte se na sebe samotné. V poslední době jste se hodně změnili k lepšímu, ale stále zůstává mnoho osobnostních rysů, které nejsou přející. Potřebujete-li zjistit, které to jsou, rádi vám je ukážeme prostřednictvím vašich snů.

Andělská rada: Vy sami jste natolik chytří, že si dokážete pomoci sami. Stačí uklidnit svou mysl a podívat se, zda neexistuje něco, co vás na vaší osobě opravdu štve.

Váhy (23. září – 23. října)

Napadá vás spousta témat, o nichž byste si chtěli pohovořit s ostatními lidmi, ale obáváte se, že vás za vaše názory odsoudí. Je-li vaše téma opravdu citlivé, dejte si pozor na to, s kým své názory budete sdílet. Má-li vaše téma specifičtější původ, vyhledejte ty vhodné lidi mimo váš přátelský okruh.

Andělská rada: Možná si budete chtít popovídat o cizích kulturách, duchovnu nebo zatoužíte po vzdělání. Vždy existují lidé, které zajímá to samé. Najděte je a vypovídejte se. Nezapomeňte si vyslechnout jejich názory.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zvládáte dělat hodně věcí, ale existují i takové, které sami nezvládnete. Nadměrná psychická zátěž je jednou z nich. Nebojte se a svěřte se blízkému příteli nebo si najděte člověka, který bydlí daleko od vás a nesdílíte s ním žádné společné přátele. Někdy je lepší se vypovídat než v sobě zadržovat emoce.

Andělská rada: Příliš velká uzavřenost před okolním světem vám způsobí mnoho problémů, proto se snažte o nějaký kontakt. Můžete tak učinit i prostřednictvím práce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše slova dnes mají velkou váhu. Můžete jimi pomoci vyřešit krizi někoho jiného. Tento člověk vám bude vděčný, že jste se ho zastali. Jste velmi vnímaví k emocím ostatních, takže toho využijte, abyste zlepšili svět a náladu někomu jinému.

Andělská rada: Nic se nemá přehánět, proto se do záležitostí ostatních lidí vměšujte jen tehdy, pokud si jste jisti, že máte situaci pod kontrolou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pochopíte, co vám vrtalo hlavou dlouhé týdny. Vaše mysl bude dnes výjimečně jasná, proto si všímejte i těch nejmenších detailů a odneste si ponaučení z každé situace, jíž budete svědkem. Ne všechna vaše rozhodnutí ale budou dobrá.

Andělská rada: Řádně si rozmyslete, co vlastně chcete. Špatný čin vede ke špatným výsledkům. Jeden z vašich vztahů může utrpět, pokud budete příliš bažit po úspěchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Promluvte si o svých starostech s někým, kdo je vám hodně blízký a je vždy připraven vám naslouchat. Zároveň se ujistěte, že dokáže uchovat tajemství. Tento člověk vám navrhne řešení, které vás vůbec nenapadlo, a bude hodně účinné.

Andělská rada: Rady nemusíte čerpat pouze od nás. Ve vašem okolí je tolik lidí, kteří vám chtějí pomoci, ale vy je slepě ignorujete. Přivíráte před nimi oči, zkuste je nyní otevřít dokořán.

Ryby (19. února – 20. března)

Je nejlepší doba přestat opakovat, že s něčím začnete, a konečně podniknout první kroky ke svému cíli. Nacházejte inspiraci v celém tomto dni. Pomůžeme vám zjistit, co pro vás bude nejlepší podniknout, pokud nás o to požádáte.

Andělská rada: Budete vnímavější než obvykle. Musíte toho využít, samo vám nic do klína nespadne.

Zdroj článku:
  • Autorský text