Ženy Panny, ve vztahu si dejte pozor na své přílišné přemýšlení i na každodenní rutinu

Ženy Panny, ve vztahu si dejte pozor na své přílišné přemýšlení i na každodenní rutinu
Vaše přílišné přemýšlení může zničit Vaši důvěru v partnera. Každodenní rutina, kterou chcete za každou cenu dodržet, také není pro vztah zdravá. Přečtěte si, co všechno máte ve zvyku ve vztahu dělat v dobré víře, že takto vztah zlepšíte, ale může to vést až k rozchodu.

Vaše rady a hodnocení partnera jsou příliš drsné

Je jasné, že to myslíte dobře, že chcete svého partnera nakopnout, aby se sebou začal něco dělat. Nicméně hrubé výrazy a silná slova nejsou u Vás ničím výjimečným a Vašeho milého spíše raní.

Přehnaně přemýšlíte a představujete si různé scénáře

Nikdy nejste plně spokojena s tím, jak se vztah vyvíjí. Představujete si různé scénáře, co se ve vztahu může všechno odehrát, abyste nebyla zaskočena. Výsledek? Můžete ztratit důvěru v partnera.

Stěžujete si i na ty nejmenší věci

Máte dar vidět i ty nejmenší detaily. Je hezké partnera upozornit, že takto to nechcete a že tohle byste ráda změnila, ale často si stěžujete na špatně položenou knihu.

Denní rutina je pro Vás vším

Nastavíte si denní plán a jen tak ho nezměníte. To může vztahu přinést řadu problémů. Vztah může uvíznout v rutině a někdy nejste schopna přijmout ani romantickou pozvánku do zoo.

Panny dávají přednost prácovním výsledkům před partnerem, Zdroj: G-Stock Studio / Shutterstock

Nerada žádáte partnera o pomoc

Jakmile si uvědomíte, že od svého partnera potřebujete pomoc, jste nesvá. Dělá Vám problém mu oznámit ten fakt, že pomoc potřebujete. S žádostí k němu jdete frustrovaná, což vztahu nesvědčí.

Práce je pro Vás vždy důležitější

Partner, nebo práce? Jste svědomitá v plnění svých povinností, ale práce je pro Vás bohužel mnohem přednější, čímž vztah může trpět.

Přemýšlíte, co by mohlo být, kdyby se něco stalo jinak

Co by bylo, kdyby…? Trávíte příliš mnoho času v minulosti tím, že se svou minulost snažíte změnit alespoň ve své mysli. Trávit čas s partnerem je pro vztah mnohem zdravější.

Požadujete, aby Váš partner byl perfektní

Jste zvyklá dělat všechno tak, jak nejlépe dokážete. To však nemusí být případ Vašeho partnera. Nutíte ho dělat věci, které nechce a které udělat ani nedokáže.

Vaše touha změnit partnera nikdy nekončí

Toto souvisí s předchozím bodem. Jde o to, že každý den slyší několikrát, co na sobě musí změnit. Pár dní se to dá vydržet, ale tímto způsobem s Vámi partner může chtít být čím dál méně.

Máte malou trpělivost a jste často frustrovaná

Jakmile se Vám něco nezadaří, stáváte se frustrovanou a Váš partner je obvykle první člověk, kterému se vyzpovídáte s použitím opravdu nepěkných slov.

Potřebujete, aby se vše dělalo podle Vás

Pořádek musí být ve všem – alespoň podle Vašeho názoru. Myslíte si, že máte ty nejlepší nápady a všechno se musí dělat podle Váš, jinak výsledkem bude absolutní katastrofa, která ublíží celému vztahu.

Zdroj článku: