Partnerský horoskop na týden od 31. ledna: Milostný život Vah bude gradovat a Střelci ve vztahu překonají dlouhodobé problémy

Partnerský horoskop na týden od 31. ledna: Milostný život Vah bude gradovat a Střelci ve vztahu překonají dlouhodobé problémy
Tento týden se některá znamení odváží ve vztahu více otevřít a někoho naopak čeká řešení sporů a hádky. Přečtěte si, jak se bude ve vztahu následující dny dařit právě vám.

Beran

Abyste spatřili vztahy z jiné perspektivy, udělejte krok zpátky. Věnujte nyní čas pouze těm s nimiž se v budoucnu vidíte v dlouhodobém vztahu. Tento týden snadno odhalíte faleš a lži. Lidem, kteří s vámi nemají nejlepší úmysly nevěnujte pozornost.  

Býk

Jste jen samá práce a nemáte žádné volno, Býci? Pokud pro to sami něco neuděláte, tak se bohužel nic nezmění. I když se vám povinnosti kupí, čas na svou lásku si vždy udělejte. Některé povinnosti můžete odložit, ale pozornost váš partner potřebuje nejvíc možná právě teď. 

Blíženci

V tomto týdnu si ověříte, zda jsou vaše vztahy skutečné. Zjistíte, zda vás ostatní respektují takové jakými skutečně jste a jestli jejich náklonnost není falešná. Ujistěte se, že dostáváte to, co si zasloužíte. 

Rak

Buďte odvážní a vystupte z komfortní zóny, Raci. Naplňte své srdce odvahou a odhalte partnerovi své pravé já. Čím více si dovolíte se osvobodit od emocionálních omezení, která vás brzdí, tím snazší pro vás bude vpustit lásku do svého života. 

Lev

Vaše vnitřní touhy vychází na povrch, Lvi. Opusťte své staré ideály a nahraďte je dosažitelnými cíli. Možná si uvědomíte, že vaše sny již nejsou v souladu s tím, kým jste dnes. Poslouchejte své moudré já a pohněte se kupředu.

Panna

Shakespeare napsal: “Celý svět je jeviště a my všichni jsme pouhými herci.” Tento týden se právě vám podaří vyklouznout ze své role a stát se odvážnou verzí sebe sama. Nejvhodnější čas udělat něco, na co jste dlouho sbírali odvahu.

Váhy

Tento týden váš milostný život dostane šťávu. Proto si dobře vyberte s kým budete tento týden trávit svůj čas. Vztahy se budou utužovat a a zpevňovat. Můžete podniknout výlet mimo civilizaci nebo si naplánovat romantický večer.

Štír

Ne všichni vám v tomto týdnu budou rozumět. Využijte své schopnosti a tvůrčí talent k tomu, abyste ostatním pomohli vám porozumět. Vytvořte bezpečný prostor, ve kterém mohou všichni bez obav vyjádřit svůj názor.

Střelec

Svět je plný nekonečných možností, které se vám právě otevírají. Pokud jste si ve vašem vztahu v nedávné době všimli nějakých překážek, bude snadné je překonat. Věřte si a soustřeďte všechnu energii až k cíli. 

Kozoroh

Váš klid naruší silná energie, která může do vztahu vnést hádky a nedorozumění. Snažte se své emoce udržet na uzdě a dát druhému dostatek prostoru pro vlastní vyjádření. Je pravděpodobné, že tak dosáhnete souladu.

Vodnář

Pokud budete mít ze začátku týdne pocit, že na vás všechno padá, pravděpodobně to bude způsobeno jen vaší vnitřní proměnou, díky které se vymaňujete ze zaběhnutých stereotypů. Opusťte svou ulitu a věnujte více času svému partnerovi. 

Ryby

Tento týden budete potřebovat hodně času jen pro sebe. Pamatujte, že cesta k emocionální pohodě není nikdy úplně přímá. Proto věnujte dostatek času odpočinku a léčení všech bolestí. Pokud jste ochotni otevřít své zraněné srdce, rány se rychle zacelí. 

 

Zdroj: