Pokud patříte do jednoho z těchto znamení, po hádce se rychle omluvíte

Pokud patříte do jednoho z těchto znamení, po hádce se rychle omluvíte
Přiznat svou chybu je jedna z nejkrásnějších vlastností, jaké člověk může mít. Někdy je však lepší vzít něčí chybu na sebe. Vyhneme se tak nepřátelstvím i tiché domácnosti. Tato znamení zvěrokruhu se omluví bezprostředně po hádce, a to nehledě na to, zda jsou na vině oni nebo ten druhý. Patříte mezi ně?

Blíženci (21. května – 21. června)

Patříte k těm nerozhodnějším lidem, což mimo jiné znamená, že děláte chyby, jakmile se rozhodnete špatně.

Hádky patří mezi ty chyby, jelikož je většinou vyvoláváte vy. Na druhou stranu vám vaše mysl přesně řekne, kdy jste chybu udělali, a vy se jdete svému partnerovi či komukoliv jinému hned omluvit, ovšem pouze z toho důvodu, abyste měli klid a mohli se naplno věnovat tomu, čemu byste se chtěli v danou chvíli věnovat.

Nemáte rádi zdlouhavé rozhovory o ničem, kdy se můžete cítit poníženě nebo jinak špatně. Svou omluvu téměř nikdy nemyslíte vážně.

Rak (22. června – 22. července)

Máte rádi lidi kolem sebe a hlavně svého partnera, pro kterého byste udělali první poslední. Pokud se pohádáte, cítíte se opravdu špatně a hledáte způsob, jak to co nejrychleji napravit. Vztahu si ceníte mnohem více než hádky.

Hádkám se snažíte co nejvíce vyhýbat, avšak jakmile se v takové hádce ocitnete, snažíte se ji co nejvíce zmírnit, poněvadž víte, že každé nedorozumění se může zvrtnout v rozpad vztahu. Bezprostředně po hádce se proto svému partnerovi omluvíte, přestože můžete ve své mysli vědět, že ten hlavní viník je váš partner, ne vy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ceníte si svého partnera, protože jste si ho vybrali na život. Jedna z věcí, které nejvíce nenávidíte, je rozčilování vašeho partnera. Pokud se s partnerem pohádáte, budete se cítit opravdu nešťastně, neboť harmonický a láskyplný vztah je něco, co ve svém životě hledáte, a hádky v harmonickém vztahu rozhodně nemají své místo.

Proto, jakmile k hádce dojde, budete první, kdo se omluví, a uděláte to bleskovou rychlostí, protože chcete, aby se váš partner ve vaší blízkosti cítil opravdu milován. V žádném případě si nepřejete, abyste se navzájem odcizili.

Váhy (23. září – 23. října)

Se všemi to myslíte naprosto dobře, a tak nemůže být divu, že chcete mít krásný vztah také s vaším partnerem. Každá hádka, skrze kterou si spolu projdete, vás doslova ničí. Ze všech znamení zvěrokruhu je právě to Vaše, do kterého se rodí lidé omlouvající se převratnou rychlostí.

Když se omluvíte, nastane vytoužený klid. Vy víte, že za toto drobné nedorozumění může váš partner, který přišel vystresovaný z práce, a chápete ho, ale vaše touha po klidu je opravdu silná.

Zdroj článku: