Andělská poselství na čtvrtek: Berani, zdokonalujte své znalosti, Panny, zajděte za rodinou

Andělská poselství na čtvrtek: Berani, zdokonalujte své znalosti, Panny, zajděte za rodinou
Odmítnutí. Pokud potká nás, je to pro nás holé neštěstí. Andělé nám naštěstí ukazují cestu, jak se opět radovat. Jedním ze způsobů jsou jejich poselství, která nám radí, jak postupovat, když se nám nedaří. Co radí vám?

Neměli bychom dovolit ostatním lidem kazit nám náladu nebo nás zastavit v úspěchu. Jejich slova jsou však mnohdy plná rad. Rozhodneme-li se zlepšit svůj život, rozhodně bychom měli naslouchat ostatním lidem. Některé z nás nám totiž seslali andělé. Co andělé vám andělé radí na čtvrtek?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozšiřujte své znalosti. Nikdy není pozdě naučit se něco nového, proto se zdokonalte v tom, v čem jste dobří, nebo se vzdělávejte ve zcela nové životní oblasti. Inspirujte se v televizi či něco vymyslete při procházce ve volné přírodě.

Andělská rada: Pozvěte své přátele, aby se učili s vámi. Čím více vás bude, tím vyšší bude pravděpodobnost, že vám vydrží motivace.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přehodnoťte své dlouhodobé cíle, zjistěte, zda je nyní zvládnete dokončit. Pokud ne, proveďte jeho úpravy či požádejte přátele, aby vám pomohli. Bude těžké požádat je o pomoc, bude vám připadat, že tyto úkoly nejsou nezvládnutelné. Věřte, že praví přátelé se k vám nikdy neotočí zády.

Andělská rada: Naučte se zahrnovat své přátele do svých cílů. Když na ně nebudete sami, budete mít více energie začít plnit plán a dotáhnout ho do konce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Mluvte o svých problémech, nepotlačujte je. Jsou lidé, kteří je využijí jako vaši slabinu, avšak spousta lidí vám s nimi pomůže. Nebojte se, že po sdělení svých problémů na všechno zůstanete sami. Lidé jsou společenští tvorové, a proto problémy vyřešíte nejlépe, když se o ně podělíte.

Andělská rada: Právě rodiče a sourozenci, kterým se bojíte svěřit nejvíce, jsou ti, kteří vašemu problému porozumí nejlépe a poskytnou vám ty nejlepší rady.

Rak (22. června – 22. července)

Využijte svých schopností, abyste změnili život někoho jiného. Není to tak těžké, stačí vyjít ven a podívat se, kdo si zaslouží vaši pomoc. Někdo pro vás má připravenou příležitost, které si budete hodně vážit, stačí jen ukázat, že máte laskavé srdce. Tento člověk vás kontaktuje sám.

Andělská rada: Nebojte se ukázat svou přívětivou stránku. Lidé, kteří se vám kvůli ní vysmívají, jsou špatní lidé.

Zjistěte kdo si zaslouží Vaši pomoc
Zjistěte kdo si zaslouží Vaši pomoc | Zdroj: Bignai / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Existují touhy, které vám spíše škodí, a touhy, které vám naopak prospívají. Pokud se rozhodnete najít si nové přátele, kteří s vámi sdílí stejnou životní cestu či zájmy, určitě patří do kategorie prospěšných tužeb. Chcete-li si najít nový koníček, zkuste zavítat do knihovny či zkusit napsat něco smyslného.

Andělská rada: Logické a deskové hry jsou skvělý nápad, jak se opět spojit se svou rodinou. Bavte se jednoduchým programem a složitější věci nechte na později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Více se zajímejte o to, jak se má vaše rodina. Nic není tak přímočaré, jak se ve vašich očích jeví. Pozvěte ji na kafe nebo na dobrý oběd. Budou nadšeni, že se o ně tak zajímáte, a sdělí vám nějaké novinky, které si zapamatujte. O pár dní později se svými znalostmi zazáříte.

Andělská rada: Nežijete-li s rodinou, nezapomeňte ani na lidi, se kterými bydlíte nebo se kterými se stýkáte. Také oni si zaslouží trochu vaší pozornosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Mluvte s náhodnými lidmi a vyměňujte si s nimi své nápady a informace. Dozvíte se něco nového a také někomu jinému poskytnete příležitost něco se naučit. Vaše znalosti nejsou tak bezcenné, jak si myslíte. Každá informace, kterou znáte, může pomoci někomu jinému, i když vám neposlouží.

Andělská rada: Nakonec můžete zjistit, že vaše plány obsahují skulinky, kvůli kterým byste neuspěli. Zapracujte na jejich zacelení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Doplňte své znalosti. Nevíte úplně všechno, naučte se proto něco nového, abyste se stali silnějšími. Obavy, že se něco nedokážete naučit, nebo pocit, že se nic učit nepotřebujete, není moudré poslouchat. V komunikaci zazáříte, pokud toho budete vědět více než všichni ostatní.

Andělská rada: Poslouchejte životní příběhy jiných lidí a berte si z nich ponaučení. Nikdy nevíte, kdy se vám daná informace bude hodit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zaměříte-li se na několik věcí současně, pohltí vás stres. Dejte si proto pozor, co si můžete dovolit začít dělat. Může se vás toho nakupit tolik, že nebudete vědět, kam dřív skočit. Je dobré, že chcete ostatním lidem pomáhat, ale nepomáhejte na úkor svého vlastního psychického pohodlí.

Andělská rada: Pozor na komunikaci, můžete se cítit, že pro ostatní toho děláte hodně a oni pro vás nic. Tak to není, zkuste lidem více porozumět.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nesnažte se držet před celým světem příliš mnoho tajemství. Neschopnost komunikovat může v ostatních lidech vyvolat pocit, že vás již omrzeli nebo že se chystáte je odstrčit. Nemusí to být pravda a mohlo by to vést ke zbytečným hádkám. Buďte otevřenější.

Andělská rada: Můžete si vytvořit řadu nepřátel, pokud budete tajnůstkářští a shoda okolností zrovna nebude mluvit ve váš prospěch. Snažte se tomu předejít.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pobavení se je skvělý způsob, jak si získat nové přátele. Projevte svou hravou povahu, která je bezstarostná a nic ji netrápí. Také se projevte jako někdo, komu lidé mohou důvěřovat a ke komu se mohou vracet, když jim všichni ostatní přestanou rozumět.

Andělská rada: Nezbavujte se svých starých přátel pouze na základě toho, že přestáváte sdílet stejné názory a koníčky. Každý člověk je jedinečný a má právo se měnit.

Ryby (19. února – 20. března)

Toužíte po tom, aby vaše činy měnily svět, ale nikdy se k nim neodhodláte, protože byste museli vystoupit ze své komfortní zóny. Zkuste dnes udělat výjimku. Jakmile uděláte první krok, nic se již nebude jevit tak složitě.

Andělská rada: Řekněte lidem ve svém okolí o tom, co chystáte. Spousta z nich vás podpoří, neboť váš nápad je skutečně dobrý.

Zdroj článku:
  • Autorský text