Velký horoskop na prosinec: Blíženci zažijí profesionální úspěch, Štíři a Vodnáři dostanou lekci komunikace

Velký horoskop na prosinec: Blíženci zažijí profesionální úspěch, Štíři a Vodnáři dostanou lekci komunikace
Co předvídá horoskop na tento měsíc právě vašemu znamení? Přečtěte si, v jaké náladě prožijete advent a co vás čeká o vánočních svátcích.

Beran

Většinu měsíce budete ve svém živlu, Berani. První polovinu měsíce se zaměřte na vzdělávání, cestování a podnikání. Některé vztahy se zintenzivní a vy budete muset čelit ostrým názorům lidí ve vaší blízkosti. Na hlubší úrovni se budete rozhodovat, jestli vám současné vztahy či zaměstnání vyhovují a zda rezonují s vaší osobností. 

Býk

V uplynulém měsíci jste mohli zcela změnit váš dosavadní pohled na svět. Ve vašem životě se mohly udát nějaké otřesy a vy tak některé situace stále zpracováváte. První tři prosincové týdny jsou ideálním časem na reflexi, odpočinek a přemítání. Vaše touha po svobodě vyvrcholí o svátcích, kdy se můžete střetnout s určitými omezeními.

Zdroj: Autor: Romolo Tavani / Shutterstock

Blíženci

Tento měsíc zahájíte s čistým štítem. Prosinec je pro vás skvělým časem k seznámení a hledání nových spolupracovníků. Ukáže se vám jasná cesta, která vás může dovést k neuvěřitelným profesionálním úspěchům. O svátcích si dejte pozor na falešná přátelství, přetvářku a pýchu. 

Rak

V prvních třech týdnech podnikněte nezbytné kroky k dokončení práce. Vyhnete se tak zbytečnému chaosu ke konci roku. O vánočních svátcích se držte u lidí, kterým důvěřujete a je vám s nimi dobře.

Zamezte příliš komplikovaným plánům, které by mohly způsobit hádky a stres. 

Lev

Vaše energie v prvním prosincovém týdnu ohromí i kolemjdoucí, ale dejte si pozor, abyste se nevydali ze všech svých sil. Zpomalte a dělejte vše krůček po krůčku. Na nikoho netlačte, včetně sebe, vynucováním výsledku se nikam neposunete. V prosinci myslete na umírněnost ve všech směrech.  

Panna

První tři prosincové týdny si dopřejte pořádnou péči o sebe. Věnujte se činnostem, které vás těší a nabíjí energií. Ke konci roku budete tuto energii potřebovat. Vyhýbejte se starým dramatům a nehledejte zbytečně podněty k hádkám. Stejně jako jste začátkem prosince pečovali o sebe, poslední týden pečujte o vaše blízké.

Váhy

První tři týdny se budete s neuvěřitelným nadšením zapojovat do všech společenských akcí, propojovat a bavit lidi kolem sebe. Nezapomeňte však také naplňovat potřeby své. Pokud se vydáte z energie, nezbyde vám žádná ani pro sebe, ani pro vaše blízké. Přepadnou-li vás během prosince nějaké pochybnosti, vyčkejte a nepropadejte panice.

Štír

Vaše kreativita a talent mohou snadno přitáhnout pozornost. Zmatek ustoupí jasnosti a začínající románek se může proměnit v něco trvalejšího. Nepředpokládejte, že lidé vědí, kde jsou vaše hranice nebo jaké jsou vaše potřeby. Dokud jim to neřeknete, můžete se dostat do zbytečných slovních přestřelek.

V prosinci pravděpodobně dostanete lekci o tom, jak komunikujete s lidmi a jak efektivněji volit svá slova. 

Střelec

Připravte se na odvážný začátek měsíce! Slunce ve vašem znamení vám dodává odvahu a sebevědomí až do 21. prosince. Vaše narozeninová sezóna je v plném proudu. Zaměřte se na vaše sny a osobní cíle a neostýchejte se říct o nich svým blízkým. Při plánování svátků se ujistěte, že máte kapacitu a čas na to, abyste zvládli vše to, co jste si předsevzali.

Kozoroh

První tři týdny co nejvíce odpočívejte, Kozorozi. S láskou a vděčností poděkujte za lekce, kterými jste v posledních měsících prošli a vzdejte se posledních omezujících přesvědčení, které vám stojí v cestě. O svátcích můžete pocítit vnitřní boj touhy po bezpečí a dobrodružství. Která vaše část vyhraje?

Vodnář

Prosinec je pro vás měsícem komunikace a spolupráce. Začněte mluvit o tom, co skutečně potřebujete, stanovte si pevnější hranice a hledejte nové způsoby spolupráce. Projevujte se přímo tak, jak se cítíte. Přetvařování vyčerpává a pěstuje zlobu a zášť. Upřímnost může na jednu stranu otřást vašimi vztahy, na stranu druhou tak předejdete falešným očekáváním.

Ryby

Je za vámi docela náročný rok, Ryby. Máte ještě měsíc na to zvážit, co vše chcete nechat za sebou a co si vzít do roku nového jako své talismany. Nepochybujte o sobě! Při jakémkoli váhání se napojte na vaše vyšší cíle a jděte dál. Pracujte na pevných základech, které vás při výkyvech nálad podrží. To může ještě více platit o svátcích. Nenechte se pohltit rodinným chaosem a držte se jasného plánu.

 

Zdroj: