Ravenův horoskop pro zamilované na květen 2022

Ravenův horoskop pro zamilované na květen 2022
Horoskop pro zamilované na květen sestavil známý astrolog Raven. Podívejme se, co si na jednotlivá znamení rozkvetlý máj přichystal.

Beran

Tento měsíc patří vám. 2. května vstupuje Venuše do vašeho prvního domu a stráví ve vašem znamení téměř tři týdny. Květen bude pro romantiku proto vrcholným měsícem tohoto roku. Pokuste se ale více vnímat pocity a potřeby svého protějšku.

Obecně totiž, když něco chcete, máte tendence si za tím jít bez ohledu na partnera. Venuše vás v tom tento měsíc navíc velmi podporuje. Mějte se tedy na pozoru a zařaďte zpátečku. Může se vám to totiž ošklivě vymstít, berte na partnera proto ohledy.

Býk

Tento měsíc se budete cítit sexy. A skvělé je, že stejným způsobem budete vnímat i svého partnera. Tento měsíc bude pro váš milostný a partnerský život rozhodně jedním z nejlepších. Na konci května se Venuše navíc spojí s vaším znamením a vy budete ve svém živlu. Ve vztahu se budete cítit velmi jistě.  

Blíženci

Blíženci, květen vám přináší spíše klid a pohodu. Žádné velké partnerské rozepře či hádky nebudou na pořadu dne. Je tu ovšem jedna výjimka, kterou je neděle 15. května. V tento den nastane dramatický úplněk a zatmění Měsíce ve znamení Štíra. Toto zatmění spadá do vašeho 8. domu sexu, smrti a transformace. Obrňte se trpělivostí, nenechte se vytočit a berte vše s nadhledem. V opačném případě by vás mohla v tento den potkat velká hádka s partnerem, která by nemusela skončit dobře.

Rak

Raci, nevím jak vy, ale já slyším vyzvánět svatební zvony. Nebo je to jen cinkání klíčů od nového společného bydlení? Tak jako tak, tento měsíc se s partnerem velmi sblížíte. Pokud už jste svoji nějaký ten pátek a začíná vám to ve vztahu trochu drhnout, vězte, že tento měsíc se vám určitě podaří znovu zažehnout jiskru. Květen totiž bude pro váš milostný život doslova epický. 

Lev

Začátek května bude pro lvy, co se milostného života týče, nezapomenutelný. 2.5. totiž vstoupí Venuše, bohyně lásky, nejen do znamení Berana, ale také do vašeho 5. domu rozkoše, a vás tudíž čeká asi nejlepší sex v životě. Kolem poloviny měsíce ovšem zpozorněte a snažte se vyhnout složitým vztahovým diskuzím, nemusely by dopadnout ve váš prospěch. 

Panna

Květen je jedním z nejlepších měsíců tohoto roku pro váš sexuální život, proto neváhejte a využijte příležitosti. S partnerem si budete notovat tento měsíc pro vás bude nezapomenutelný. Pokud chcete nějakou fantazii prozkoumat poprvé, učiňte tak v pondělí 30. května. Je novoluní ve flirtujícím znamení Blíženců a novoluní znamená nové příležitosti.

Váhy

Začátek května se ponese ve velmi pohodovém duchu, s partnerem budete na jedné vlně. Pozor si dejte jen na svou pověstnou koketnost. V neděli 15. května nastane úplněk a zatmění Měsíce v sexy znamení Štíra. Pamatujte si, Váhy, že úplňky v nás probouzejí vnitřní živočišnost, a Štír miluje prvotní sexuální energii, zejména pokud přináší transformační zážitek.  

Štír

Na začátku května budete mít potřebu starat se hlavně o sebe. Bez výčitek ji naplňte. V úterý 10. května začíná retrográdní Merkur v Blížencích. Pro vás, Štíři, je to období plné změn, zejména v oblasti sexu. V tomto období budete mít také nutkavou potřebu opečovávat partnera a snášet mu pomyslné modré z nebe,

Střelec

Začátek měsíce bude poněkud divoký, obzvlášť po sexuální stránce. V úterý 10. května se Merkur vrací do Blíženců a vstupuje do vašeho 7. domu partnerství. Buďte v tomto období vůči partnerovi shovívaví a snažte se nebrat si nic osobně. 

Kozoroh

V polovině měsíce si dejte velký pozor na ústa, ať svého partnera zbytečně neraníte. pamatujte, že vyřčená slova již nelze vrátit zpět. Když v sobotu 28. května vstoupí milenecká planeta Venuše do svého znamení Býka, zatoužíte kromě žhavého sexu také po intimitě. Nezapomeňte, Kozorozi, že obojí se nevylučuje. Prozkoumávání fantazií s partnerem je skvělý způsob, jak se sblížit, a i ten nejdivočejší sex se může počítat jako milování.

Vodnář

V úterý 10. května začíná retrográdní Merkur ve znamení Blíženců. Může vám to přivát zpět některé vaše ex, ale nenechte se zlomit, vzpomeňte na to, proč se vlastně těmi ex stali. Koncem měsíce se nedivte, když se váš vztah posune na další úroveň. Láska je ve vzduchu zejména během novoluní v Blížencích v pondělí 30. května. Vodnáři, čeká vás spousta lásky, pozornosti, květin a orgasmů, tak si to užívejte.

Ryby

Hned v pondělí 2. května budete hledat řešení toho, co považujete ve svém milostném životě za špatné. Někdy, když si nejste jisti, co dělat, je nejlepší nedělat nic. Nejpozději 10. se to totiž vyřeší samo. V neděli 15. května nastane silný úplněk a zatmění Měsíce, které spadá do vašeho 5. domu rozkoše. Čeká vás tedy nezapomenutelný víkend.

Zdroje článku: