Jste podle astrologie obvykle první, kdo ukončí nefunkční vztah?

Jste podle astrologie obvykle první, kdo ukončí nefunkční vztah?
Jakmile se obě strany shodnou na tom, že vztah nefunguje, přichází rozchod, případně rozvod. Ten není vůbec jednoduchý a někteří lidé zkrátka nemají srdce na to, aby vztah ukončili. Jste podle astrologie obvykle ten partner, který ukončí vztah, nebo jste zaskočeni náhlým rozhodnutím vašeho partnera?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile se rozhodnete se rozejít, uděláte to okamžitě. Láska vás příliš neovládá, a proto dokážete odhalit, kdy vztah nemá cenu. Partnerovy slzy vás nezastaví.

Býk (20. dubna – 20. května)

Někdy se rozejdete, někdy to necháte na partnerovi. Pokud vidíte alespoň jeden dobrý důvod, proč s partnerem zůstat, zůstanete s ním. Pokud si myslíte, že vztah již nemá cenu, rozejdete se jako první.

Blíženci (21. května – 21. června)

Záleží na tom, jak se ten den vyspíte. U vás to nelze předpokládat, probudíte se do dne, kdy se chcete rozejít, ale další den chcete za vztah bojovat.

Rak (22. června – 22. července)

Svého partnera milujete více než sebe, a proto, i pokud vidíte, že všechno přestává klapat, stále věříte, že vztah vydrží. Téměř nikdy vztah neukončíte, spíše se budete snažit o zlepšení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Téměř nikdy nejste iniciátorem rozchodu. Milujete svého partnera nadevše (kromě sebe, pochopitelně). Pokud se rozejít musíte, i nadále se o svého partnera staráte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Záleží na tom, jak hodně bere váš partner vztah vážně a nakolik se snaží o vyřešení problémů. Pokud vidíte, že váš partner nemá zájem vztah napravit, jste první, kdo se rozejde.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve vztahu se soustředíte pouze na ty dobré věci, nepřemýšlíte o tom, že by vztah mohl skončit. Vaše překvapení je vysoké, pokud vám partner oznámí, že to neklape, ale vy se obvykle snažíte vztah zachránit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bojujete za vztah až do konce. Nikdy se nevzdáváte. Pokud to mezi vámi není dobré, budete se snažit vše napravit. Rozcházíte se jen ve výjimečných případech, pokud jde o dlouhotrvající vztah.

Zdroj: Studio Romantic / shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Někdy máte dny, kdy chcete ukončit vztah, přestože k tomu není žádný důvod. Avšak pokud jste skutečně zamilovaní, partner vás v nefunkčním vztahu s ukončením obvykle předežene.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud partnera milujete, dáváte mu další a další šance. Nicméně pokud vám to přeroste přes hlavu, jste první, kdo vztah ukončí, a necháte partnera stát s otevřenou pusou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy nemyslíte emocionálně, myslíte vždy logicky. Proto máte největší pravděpodobnost z celého zvěrokruhu, že vztahy ukončíte jako první vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Nechcete myslet negativně, a proto jste člověk, který má největší pravděpodobnost, že neukončí vztah, ale také budete opravdu překvapeni, pokud vám partner oznámí, že je konec.

Zdroj článku: