Horoskop na 1. říjnový týden: Panny budou chtít romantiku, Štíři budou klidní

Horoskop na 1. říjnový týden: Panny budou chtít romantiku, Štíři budou klidní
Celý týden bude probíhat hladce, pokud si dáme pozor na to, jak se chováme k ostatním. Skoro celý týden nás bude provázet vliv Berana, a to nejen ve čtvrtek, kdy pod jeho vlivem bude Merkur, ale také o víkendu, kdy Měsíc v úplňku vstoupí do jeho vlivu. Na co se můžete těšit a na co byste si měli dát pozor?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden zatoužíte po velké společnosti, zejména v úterý a ve středu. Zazáříte se svými nápady. Po zbytek týdne budete mít potřebu zajít na večírek a seznámit se tam s více lidmi. Vaše zábavná stránka se naplno projeví. Pouze o víkendu si dejte pozor, abyste netrávili čas s někým, kdo vás může naštvat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na cokoliv sáhnete, to se vám od pondělí do čtvrtka zdaří, pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Nic pro vás nebude nemožné. O víkendu vás mohou ovládnout špatné myšlenky a emoce. Potlačte je, dokud nebudete sami, jinak se vaše vztahy mohou nenávratně zpřetrhat. Pomůže meditace či procházka v přírodě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud chcete něčeho dosáhnout, na začátku týdne si ujasněte, jak by požadovaný výsledek měl vypadat, poté se vám ho bude plnit podstatně lépe. Nevíte-li si rady, co dál, požádejte někoho, komu důvěřujete. O víkendu, obzvláště v sobotu, se vás přátelé nebudou moci nabažit.

Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Honba za romantikou bude váš hlavní cíl na začátku týdne. V průběhu týdne, ať už máte partnera, či nikoliv, někoho požádáte o radu ohledně lásky. O víkendu se zaměříte na plnění svých osobních i kariérních cílů, řádně si promyslíte, co byste do konce tohoto roku chtěli stihnout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na začátku víkendu zažijete smysluplný rozhovor s partnerem nebo s někým, komu hodně důvěřujete. Pokud si vyrazíte s přáteli, můžete najít nového partnera, pokud momentálně žádného nemáte. O víkendu pocítíte silnou touhu jet na výlet, své úkoly necháte výjimečně stranou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud nemáte partnera, na začátku týdne máte slušnou šanci si nějakého najít. Budete myslet pouze srdcem. Vaše schopnost rychle řešit problémy se vám ve čtvrtek bude hodit, nadchnete všechny lidi kolem sebe. O víkendu budete mít chuť se s někým pomazlit a vést moudrý rozhovor s někým, komu důvěřujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Po celý týden budete chtít být milováni, pokud partnera nemáte, uděláte vše pro to, aby si vás člověk, který se vám líbí, všiml. Pokud se vám v lásce nezadaří, můžete se pustit do projektu, který dlouho plánujete – nesetkáte se s neúspěchem. V sobotu buďte s partnerem či dobrým přítelem, pobavíte se.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Celý tento týden bude převážně poklidný a nebudete se přetěžovat prací. Uprostřed týdne si nechte poradit od blízkého přítele ohledně vašeho intimního života, poskytne vám dobrou radu. O víkendu si dejte pozor na své výdaje, mohou nabýt obludných rozměrů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Se slovy budete tento týden umět pracovat, což k vám připoutá přátele i partnera či vám na začátku týdne může přinést nového člověka, který si vás bude opravdu vážit. Po zbytek týdne budete mít hodně inspirace i kreativity, můžete se proto pustit do nových nápadů nebo dokončit ty stávající.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyhýbejte se lidem, kteří mají odlišný názor než vy, a to hlavně začátkem týdne. Postupem času budete stále více náladoví a nic vám nedokáže zlepšit náladu. To se změní o víkendu pouze tehdy, pokud ho strávíte se svými dobrými přáteli. Sobotní večírek by mohl též pomoci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ostatní lidé vás tento týden zaujmou mnohem více než doposud. Obzvláště ze začátku budete oplývat inteligencí, což může nadchnout nejednoho člověka. O víkendu se můžete setkat s lidmi, kteří si rádi vyslechnou váš názor. Vaše slova pro ně budou obrovským přínosem.

Ryby (19. února – 20. března)

Jít za přáteli bude v první polovině týdne lék na váš pocit nepochopení nejbližšími. Ve čtvrtek se se vším svěříte člověku, kterému důvěřujete nejvíce – může to být partner či nejlepší přítel. Společně najdete řešení. O víkendu se zaměříte na finance, je možné, že zjistíte, že si musíte najít lepší práci.

Zdroj článku: