Partnerský horoskop na 1. říjnový týden: Střelci se svěří partnerovi, Váhy budou romantici

Partnerský horoskop na 1. říjnový týden: Střelci se svěří partnerovi, Váhy budou romantici
Začátek týdne bude převážně romanticky založen, poněvadž v partnerovi budeme nacházet jen to dobré. Vliv Merkuru v Beranu ve čtvrtek nás činí odvážnějšími, co se týče nových nápadů ve vztahu. O víkendu nás čeká úplněk v Beranu, což může přinést smyslnou konverzaci, ale také menší hádky. Co tento týden čeká v partnerském vztahu vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne strávíte čas se svým partnerem poklidně, ale něco vás bude neustále táhnout mezi lidi. Nezapomeňte, že se můžete pobavit nejen se svými přáteli, ale také s partnerem. Ve čtvrtek vás čeká příjemně strávený den, v noci nastoupí intimita. O víkendu budete přecitlivělí, snažte se být klidní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevíte-li, jak ve vztahu pokračovat, aby se zlepšil, na začátku týdne poslouchejte svou intuici. Tato vnitřní síla vám vydrží až do čtvrtka. O víkendu si dejte pozor na své negativní pocity, mohly by vztah zhoršit. Nepoužívejte je proti partnerovi, spíše se zaměřte na jejich odstranění ve své mysli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud si na začátku týdne nebudete s něčím vědět rady, nebojte se požádat o názor vašeho partnera. Jeho ochota vám poradit vás nejen překvapí, ale také vám hodně pomůže. Na partnera budete mít náladu do čtvrtka, poté se postupně zaměříte spíše na své přátele.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí budete vyhledávat romantiku, navrhnete svému partnerovi rande. Partner bude nadšený, jakmile rande skončí. Tak skvělé to bude v partnerském vztahu až do čtvrtka. Od pátku se budete rozmýšlet, zda tento vztah stojí za pokračování. Budete nad tím přemýšlet až do neděle.

Zdroj: ViDI Studio / shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Svého partnera si budete začátkem týdne, hlavně v úterý a ve středu, všímat více než obvykle. Všimnete si na něm jeho kouzla, které jste donedávna ignorovali. O víkendu si s partnerem můžete vyrazit na výlet, poněvadž vaše povinnosti pro vás půjdou výjimečně stranou.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pondělí vás čeká romantický den, naplánujete si s partnerem na tento den rande a mile ho překvapíte. Ani v úterý a ve středu neztratíte svou romantickou náladu. Ve čtvrtek skvěle vyřešíte partnerův problém, pokud nějaký má. O víkendu se ve vztahu zaměříte hlavně na intimitu.

Váhy (23. září – 23. října)

Skoro po celý týden budete romanticky naladěni. Zatímco v pondělí a v úterý uděláte pro svého partnera cokoliv, ve středu či ve čtvrtek budete chtít být odměněni. Také si popovídáte s blízkým přítelem, jak vidí váš vztah. Pokud vám ve vztahu něco chybí, o víkendu si to uvědomíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento týden byste se měli věnovat svému partnerovi, ale příliš neutrácet. Ve čtvrtek si můžete popovídat s dobrým přítelem ohledně vašeho vztahu s partnerem. V pátek je vhodné rande, ale nesnažte se být příliš chytří, pouze by to uškodilo. Hlavně v sobotu pozor na emoce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem týdne je dobré se partnerovi otevřít a sdělit mu, co máte na srdci. Hlavně v úterý a ve středu to váš partner vezme v klidu a můžete pracovat na nápravě. Pokud to zvládnete, po zbytek týdne se můžete těšit na příval romantiky a intimity.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Hned v pondělí přijde čas, kdy vám bude osud přát. S partnerem si budete rozumět, najdete nové společné zájmy. Na druhou stranu po většinu týdne budete přecitlivělí, věnujte pozornost tomu, co se vám partner bude snažit naznačit. Pokud se pro vás partner stane otravným, o víkendu si nebudete rozumět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na začátku týdne pocítíte potřebu více se spojit jak se svým partnerem, tak i s ostatními lidmi, což se partnerovi nemusí vůbec zamlouvat. Můžete se pohádat a tato hádka může eskalovat v pátek, kdy se budete cítit odcizení. Na konci týdne si uvědomíte, že jste se k partnerovi nezachovali fér, pokud usoudíte, že to nebyla jeho vina.

Ryby (19. února – 20. března)

Partnerovi nebudete v pondělí vůbec rozumět, budete si připadat, jako byste své city sdíleli s cizím člověkem. Měli byste se projít, abyste se uklidnili. Čtvrtek je nejlepší čas na usmíření, do středy totiž neuvidíte věci takové, jaké jsou. Víkend nebude příliš příznivý, nezaměříte se na svého partnera.

Zdroj článku: