Každý člověk má jiný jazyk lásky. Jaký je ten Váš podle znamení zvěrokruhu?

Každý člověk má jiný jazyk lásky. Jaký je ten Váš podle znamení zvěrokruhu?
Jak projevujete a chcete přijímat lásku? Každý člověk má jiný jazyk lásky, proto něco, co v naší mysli znamená projev lásky, u našeho partnera může vyvolat podiv. Někomu stačí říci „Miluji tě“ a ví, že je milován, jinému dopomohou partnerovy činy. Co Vám dává pocit, že jste milováni?

Beran (21. března – 19. dubna)

Partnerovi projevujete lásku aktivitou, nejlépe adrenalinovou. Tím, že s Vámi zajde na tuto aktivitu, Vám ve Vaší mysli předává svou lásku. Pokud něco takového navrhne on, můžete dostat pocit spřízněnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Polibky a mazlení – přesně to je Váš jazyk lásky. Fyzické doteky jsou pro Vás ve Vašem vztahu extrémně důležité. Pokud Vás partner například sám od sebe políbí nebo obejme, jste v sedmém nebi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pozornost při komunikaci je pro Vás klíčová. Pokud Vás partner poslouchá a následně si s Vámi povídá, aniž by se při tom zaměřoval na něco jiného, je to podle Vás jeho projev lásky.

Rak (22. června – 22. července)

Když máte partnera, plně se na něj zaměříte a Vaše koníčky jdou stranou, pokud je on nemusí. Pokud Váš partner udělá to samé, je to pro Vás větší důkaz lásky než jeho sladká slova.

Lev (23. července – 22. srpna)

Milujete mazlení a líbání, proto s nimi v případě partnera nešetříte. Pokud Vám chce partner dokázat svou lásku, nejenže by měl dělat to samé, ale také by Vás měl nadměrně chválit.

Lvi nešetří polibky, Zdroj: Jacob Lund / shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste velmi praktický člověk a milujete svou denní rutinu. Lásku projevujete pomáháním partnerovi s jeho každodenními úkoly. Tím, že on udělá to samé, Vám dokáže, že se o Vás skutečně zajímá.

Váhy (23. září – 23. října)

Dostatek času s partnerem Vás udrží šťastné. Proto partnerovi navrhujete rande téměř každou chvíli. Pokud Vás on předběhne, nepřímo Vám poví, jak Vás miluje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Fyzický dotek je pro Vás ten nejdůležitější projev lásky. Také milujete, pokud Vás partner poslouchá. Právě proto posloucháte Vy jeho, když mluví, a fyzicky se ho dotýkáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete výměnu názoru s partnerem v pozitivním smyslu. Pokud Vám chce říci, jak hodně si Vás váží, udělá nejlépe, když ho pozvete na dobrodružný sport, například se projedete na kole.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Někomu, koho milujete, projevujete lásku tím, že mu dáváte pečlivě vybrané dárky, které ho potěší. Pokud partner použije tuto metodu, budete se cítit znovu zamilovaní. Také máte rádi, když se Vám pokusí usnadnit život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Někdy se cítíte nepochopeni. Pokud Vám partner dá najevo, že se Vás snaží pochopit, použije Váš jazyk lásky. Také se Vám líbí, když se Vás partner snaží vést životem dobrou cestou.

Ryby (19. února – 20. března)

Projev náklonnosti a pozornosti je Váš jazyk lásky. Pozornost partnerovi dáváte vždy, když se cítíte milováni, a pokud Váš partner udělá totéž, dokáže Vám svou nehynoucí lásku.

Zdroj článku: