Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáři, karta Slunce prozáří váš život, Štíři, důvěřujte své intuici

Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáři, karta Slunce prozáří váš život, Štíři, důvěřujte své intuici
S podzimním počasím se u nás často objevuje chmurná nálada a do mysli se nám vtírají různé otázky, které u nás vzbuzují pochybnosti. Mám jednat takto, nebo to mám raději nechat plavat? Nemůžete se rozhodnout a potřebujete poradit? Podívejte se na tarotové karty, třeba vám nápovědí, jakým směrem se máte vydat dál.

Beran

Vítězství není to, že dosáhnete vysněného cíle! Vítezství je to, že se vůbec rozhodnete něco ve svém životě změnit. Stojíte na začátku, ale už jen to, že se rozhodnete k novému kroku a trochu zariskujete, vám doslova změní život. Karta Vozu vám pomůže ověřit si, co od života opravdu chcete.

Býk

Začněte brát život trochu s nadhledem a lehkostí, není nutné všechno hrotit. Dejte všemu volnější průběh a probuďte v sobě své zapomenuté dítě, karta Blázna vám k tomu dopomůže. Začněte si užívat a radujte se i z maličkostí! Jděte tam, kam vás to táhne a objevujte svět!

Blíženec

Smrt je úžasná karta, jen se špatnou pověstí. Karta nám připomíná, že vše má svou dobu „trvanlivosti“ a čas od času musíme nechat odejít to staré, abychom se mohli věnovat něčemu novému. Nebraňte se tedy změnám, které vám život nabízí a otevřete se novým začátkům.

Rak

Zastavte se, nic nedělejte a konečně si také trochu odpočiňte. Karta Viselce vám totiž říká, abyste zpomalili a na problémy, které teď řešíte, se podívali úplně z jiného úhlu pohledu. Třeba jste něco přehlédli, na něco zapomněli. Proto se zastavte a znovu se pusťte do práce ve chvíli, kdy se na daný problém dokážete dívat s novou perspektivou.

Zastavte se, nic nedělejte a konečně si také trochu odpočiňte. Zdroj: New Africa / Shutterstock

Lev

Převezměte odpovědnost za své činy. Neberte to jako výčitku, ale jako radu, která zdůrazňuje význam osobní zodpovědnosti a přináší pozitivní zprávy o vaší síle. Karta Spravedlnosti představuje upřímnost, a pokud nebudete upřímní sami k sobě, nezískáte duševní rovnováhu, kterou teď potřebujete.

Panna

Milujte sami sebe! Jen pokud se opravdu budete mít rádi, dokážete mít rádi i druhé lidi. Karta Milenci vám tento týden dává za úkol, abyste prozkoumali své vnitřní já. Zadaní by si měli vyjít se svým partnerem na romantickou večeři a ti, kteří jsou single vyrazit do společnosti. Středeční večer bude pro tuto příležitost nejlepší!

Váhy

Věci se dějí očekávaně i neočekávaně, tak to je a věřte, že vše se pohybuje tak rychle, jak to má být, a to i díky kartě Kolo osudu. V životě nemůžeme vždy všechno kontrolovat, a tak se nestresujte tím, že něco není podle vašeho plánu a smiřte se s alternativou. Kolikrát nás nečekané zvraty dokážou příjemně překvapit.

Štír

Tento týden nad vámi dominuje karta Měsíce, která je lehce ošemetným tarotem. Pokud se v tyto dny budete muset rozhodnout v nějaké věci, pečlivě zvažujte pro a proti. Závažná rozhodnutí, pokud to bude alespoň trochu možné, nechejte raději na příští týden. Ve společnosti důvěřujte své intuici, nezklame vás.

Střelec

Velekněžka vám dodá sílu rozumět sami sobě, a hlavně porozumět ostatním, ať už se jedná o vaše spolupracovníky nebo členy rodiny. Naslouchejte jim, pozorujte je, a hlavně s nikým nebojujte a ani se je nesnažte přesvědčit, že váš názor je lepší. Někdo ve vašem okolí potřebuje vyslechnout bez zbytečných soudů.

Kozoroh

Ďábel vás donutí přijít na svět s vašimi temnými stránkami. Budete mít různá nutkání pustit ho z řetězu, tendence vybuchnout vzteky, na někoho se rozzlobit… Ale je jen na vás, zda mu propadnete nebo ho dokážete zkrotit.

Vodnář

Naděje, štěstí, ochrana, bezpečí, energie a zotavení jsou klíčová slova pro vaše nadcházejí dny. Konečně se na vás usmálo Slunce, které prozáří váš život. Je to jedna z nejsilnějších tarotových karet, která vám dodá sílu zvládnout vše, co si umanete.

Ryby

Nepracujete moc na úkor svého osobního života nebo zdraví? Možná jste zavaleni mnoha povinnostmi, ale karta Mírnost vám doporučuje, že potřebujete také trochu odpočívat. Zkuste nabrat zpět svou rovnováhu a najít v živote balanc.

Zdroj článku:
  • autorský text