Módní doplněk, který byste měla nosit, podle astrologie

Módní doplněk, který byste měla nosit, podle astrologie
Existuje nepřeberné množství doplňků, z nichž si můžete vybrat, abyste zvýraznila svou osobnost. Přemýšlela jste už někdy nad tím, který doplněk se k Vám hodí nejvíce? V tomto článku se dozvíte, jaký módní doplněk byste měla nosit, a to v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Fitness tracker na ruku je nejlepší volbou pro Vás. Má i své využití – jste neustále v pohybu a ráda cvičíte, abyste si udržela dobrou postavu, proto byste si měla vybrat zrovna tento doplněk.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jemný náhrdelník, který září a vidí ho všichni, plně uspokojí Vaši touhu po luxusu. Nejlepší náhrdelník pro Vás je ten, který obsahuje akvamarín.

Blíženci (21. května – 21. června)

Brožové doplňky jsou pro Vás vhodné. Existuje jich nepřeberné množství různých tvarů i velikostí, tudíž si vždy budete mít z čeho vybírat.

Rak (22. června – 22. července)

Nic pro Vás není vhodnější než prsten nálady. Jste silně emocionální a tento prsten Vás udrží v klidu. Zároveň reprezentuje Vaši touhu pomáhat ostatním lidem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Výrazný náhrdelník, jako například s kamínky, k Vám strhne veškerou pozornost ostatních lidí. Zároveň dá najevo Vaše charisma a pocit, že si můžete dovolit něco více.

Výrazný náhrdelník je pro lvy to pravé ořechové
Výrazný náhrdelník je pro lvy to pravé ořechové | Zdroj: Victoria Chudinova/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste hodně stylová, takže byste to měla projevit. Perlový náhrdelník skvěle vynikne a ukáže Vaši eleganci i smysl pro detaily.

Váhy (23. září – 23. října)

Náhrdelník s medailonkem není nic výrazného, a přesto dokáže hodně přidat na Vaší kráse. A to je to, po čem toužíte. S tímto módním doplňkem ukážete světu, jak jste romantická.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Netoužíte po ničem, co by nosila každá žena. Toužíte zajít do extrémů a ukázat svou odhodlanost. Piercing je skvělý způsob, jak si splnit své přání.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zejména v létě je jsou pro Vás vhodné korálky kolem pasu. Je to odvážné, ale uvidíte, že to stojí za to, obzvláště nebojíte-li se předvést svou skvělou postavu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Řetízek na krku je stará dobrá klasika, kterou byste rozhodně měla vyzkoušet. Nic neoslní více a zároveň budete šťastná, že na sobě nemáte nic extrémního.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte vyzkoušet něco, co nenosí jen tak někdo, a zároveň chcete působit originálně. Řetízek určený na nohu je pro Vás ideální volba.

Ryby (19. února – 20. března)

Toužíte změnit svět k lepšímu a zároveň jste pro recyklaci. Proč to nespojit? Na trhu je nepřeberné množství náramků vyrobených z recyklovaných materiálů, které Vám udělají velkou radost.

Zdroj článku: