4 znamení, která Vás jakožto partnera budou vždy krutě soudit podle Vašich minulých vztahů

4 znamení, která Vás jakožto partnera budou vždy krutě soudit podle Vašich minulých vztahů
Jakmile si najdeme novou lásku, měli bychom začít s čistým štítem a nesoudit ji na základě toho, co zažila se svým expartnerem. Nicméně některá znamení se chovají, jako kdyby toto nechápala, a od svého partnera můžete čekat dokonce i přívaly vzteku, pokud Vás začnou soudit podle bývalého partnera. Jaká znamení to jsou?

Váhy (23. září – 23. října)

Nastolení rovnováhy je pro tyto lidi charakteristické, ale jako všichni ostatní, i tito lidé mají své mouchy. Například se mohou stát pasivně agresivní, pokud se dozví, s kým jste chodili v minulosti a hlavně proč Váš vztah skončil. Neustále se nad Vámi bude povyšovat, obzvláště je-li více na úrovni než Váš bývalý partner. Nikdy nic nenechá jen tak, bude do Vás neustále slovně pošťuchovat, což může nakonec vést k hořkému rozchodu z Vaší strany.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tito lidé jsou přehnaně kritičtí k čemukoliv, pokud se jim to hodí. Právě proto můžete přímo očekávat, kdy Váš partner Blíženec vybuchne a učiní z Vašeho expartnera a následně i z Vás svůj terč urážek. Tím horší to je, když víme, že tyto výbuchy se nejčastěji objevují, pokud tito lidé procházejí složitým životním obdobím. Přestože to v žádném případě není Vaše vina, bude Vás bolet to poslouchat. Slovně Vám ubližuje hlavně z toho důvodu, že žárlí na Vaši minulost. S tím nemůžete Vy osobně nic dělat, ale zdá se, že Blíženci to nejsou schopni pochopit a neustále si na Vás budou vymýšlet nové historky, jací jste byli v minulosti, a to na základě Vaší volby dnes již bývalého partnera.

Beran (21. března – 19. dubna)

Stačí už to, že jsou tito lidé výbušní. Pro ně zřejmě ne – alespoň to si začnete myslet, jakmile Vám Váš partner odhalí svou pravou povahu, která Vás zabolí u srdce, a to pořádně. Jakmile zjistí, s kým jste kdy chodili, nejprve začne vyzvídat po okolí, jak se to stalo, a následně Vás bez ostychu konfrontuje. Co je na tom nejhorší? Že pokud si lidé, kteří znají Vašeho expartnera, něco vymyslí, bude tomu plně věřit a udělá si o Vás opravdu ošklivý obrázek.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stejně jako Berani, i partneři Panny mají rádi ve všem jasno. Začnou si o Vás zjišťovat mnoho informací. Přestože si ověřují lži, mohou si udělat příšerný obrázek o Vašem expartnerovi a poté jejich kritika, proč jste chodili zrovna s tímto člověkem, nezná mezí. V tu chvíli raději neříkejte nic ve smyslu, že jste se rozhodli správně – oni na to mají úplně jiný názor, což Vám hned objasní a budou Vám to objasňovat klidně několik hodin. Než Vás konfrontují, již předem vědí, jak s Vámi bývalí partneři zacházeli a zda jste stále přátelé.

Zdroj článku: