Význam snu o pití kávy: Co vypovídá o našich vztazích?

Význam snu o pití kávy: Co vypovídá o našich vztazích?
Zdají se vám často sny, ve kterých popíjíte šálek kávy s blízkou osobou? Co to znamená, když se vám ve snu káva rozlije? A víte, že je rozdíl, když ve snu pijete kávu černou nebo s mlékem? Dejte si šálek kávy a přečtěte si, co o nás vypovídá zcela nevinný sen o kávě.

Při vaření kávy se soustředíme jen na samotný proces přípravy lahodného nápoje. Kávové aroma linoucí se z šálku zaplní celý byt, naše smysly jsou oblaženy a my se těšíme na klidnou chvíli a povídání nad kávou. Kávu připravujeme nejčastěji pro chvilku zastavení s někým, kdo je nám blízký a s kým si chceme něco důležitého říct. Důležitá chvíle kávového rituálu se nám zrcadlí do snu a ukazuje s kým potřebujeme prohloubit náš vztah. 

Zdroj: Autor: Dean Drobot / Shutterstock

Nad šálkem kávy

Pijete-li spolu kávu černou potřebujete si nejspíš vyjasnit něco důležitého. Potřebujete klid a chvíli soustředění, abyste mohli prodiskutovat vážné téma a správně se rozhodnout v neodkladné záležitosti.

Káva s mlékem před vámi znamená, že si užíváte milou společnost a zdaleka nechcete zůstat pouze u pití kávy. Může se jednat o kamarádku, kterou jste dlouho neviděli. Nebo vedle vás sedí manžel, s kterým jste si už dlouho nevyznali lásku, ale to neznamená, že ji necítíte. Ať už je to kdokoli, sen vyjadřuje vaši touhu po větším sblížení a častějším kontaktu s touto osobou.

Popíjíte-li sladkou kávu, pravděpodobně je vám společnost vedle vás hodně příjemná. Popřemýšlejte, zda můžete s touto osobou trávit více času i ve skutečnosti.

Je-li káva studená, může to být známka stagnující komunikace s člověkem, který s vámi kávu pije. Zauvažujte, kdy jste si naposledy s tímto člověkem našli čas na intimní povídání.

Je-li káva naopak příliš horká, tak že se nedá pít, neuspěchejte setkání a zpomalte. Někdy potřebujeme čas, aby se věci začaly skutečně dít. Zkuste si vybavit, proč s touto osobou chcete vše rychle odbýt.

Zkuste si vybavit, zda vám káva s vaším společníkem ve snu chutnala. Pokud ano, je to dobré znamení, všechno je v pořádku a vy toužíte po jeho či její společnosti. Pokud vám však káva zhořkla v ústech, měla nějakou pachuť či byla přeslazená, sen naznačuje určité nepohodlí spojené s touto osobou. Vzpomeňte si, čím vám je tento člověk nepříjemný a zda můžete tento povahový rys přijmout, abyste si kávu příště vychutnali lépe.

Rozlitá káva a jiná neštěstí

Pokud se vám rozlila káva před hostem, značí to váš stres z této návštěvy. Možná chcete něco uspěchat nebo jste nervózní kvůli nějakému nepohodlí. Vylijete-li kávu dokonce na hosta samotného, může sen vypovídat o vaší sexuální touze. 

Zdroje: