Týdenní horoskop od 31. května: Váhy budou úspěšné, Štíři by si měli dopřát odpočinek a Vodnáři hýří nápady

Týdenní horoskop od 31. května: Váhy budou úspěšné, Štíři by si měli dopřát odpočinek a Vodnáři hýří nápady
V prvním červnovém týdnu můžeme být trochu méně soustředění, ale není se čemu divit, planeta Venuše nám trochu zamotá hlavu. Přečtěte si, kdo si může dát nohy nahoru a koho čeká odříkání a životní zkoušky.

Beran

Připravte se na příjemný týden, jen se nepouštějte do žádných sporů. S partnerem si naplánujte kvalitní čas, ve kterém se budete věnovat jen jeden druhému. Předejdete tak nedorozuměním z důvodu nedostatku komunikace. Hlídejte si finance, není příliš vhodná doba na velké útraty. 

Býk

Nebuďte překvapení, když se vám trochu změní plány. Držte se vyřčených slibů a zavedených pravidel. V milostném životě se mohou vyskytnout problémy, proto buďte trpěliví a na svého partnera netlačte. 

Blíženci

Skvělý týden na vyznání lásky, líbánky nebo první rande. Jste-li v manželství nebo v dlouhodobém vztahu, kdy naposledy jste si řekli, že se máte rádi? Vzpomeňte si, co má váš milovaný rád a udělejte mu radost. Jste-li nezadaní, jděte mezi lidi a nebojte se oslovit toho, kdo je vám něčím blízký. Některé příležitosti se neopakují. 

Rak

Čeká vás náročný týden a mnoho změn. Bude to trochu jako jízda na horské dráze, chvíli nahoře a chvíli dole. Nebudete v tom sami, můžete očekávat něčí podporu i v náročnějších zatáčkách. Starejte se o své zdraví a pracujte na své kondici, abyste předešli zdravotním problémům.  

Lev

Je před vámi aktivní týden. Můžete otestovat své plány a strategie, abyste zjistili, jak životaschopné jsou v současném pracovním rozvrhu. Přijde vám inspirace na zlepšení vaší finanční situace. V komunikaci buďte ohleduplní a předcházejte konfliktům tím, že budete svého partnera o všem dopředu informovat.

Panna

Tento týden můžete čelit překážkám ze strany nějaké autority. Ponechte si časovou i finanční rezervu, abyste byli připraveni na změny, které týden přinese. Ve vašem soukromém životě bude převládat pocit tepla a harmonie. Možná se urovnají staré problémy s blízkými.

Váhy

Je před vámi týden lásky a přátelských vztahů, ideální čas k návštěvě rodinných příslušníků. Dařit se vám bude i v práci nebo ve škole. Máte-li v hlavě nějaký projekt, je vhodný čas k jeho zahájení. Lidé kolem vás ocení vaši práci nebo můžete dosáhnout výborných výsledků v soutěžích. Tomu se říká povedený týden!

Štír

Jste přepracovaní a zasloužíte si dovolenou. Zkuste si zařídit alespoň volnější odpoledne nebo večer a stravte čas s lidmi, kteří vám dodají energii. Možná budete chtít být chvíli o samotě, abyste si urovnali myšlenky. Jste silní, vytrvalí a úspěšní, ale odpočinek neodkládejte.

Střelec

Dařit se vám bude v případě, že pracujete poctivě. Pak možná dostanete zajímavou nabídku nebo povzbudivé zprávy. Rodina či přátelé vás ve vaší snaze podpoří. Je také velká šance, že v tomto týdnu potkáte tu pravou lásku.

Kozoroh

Budete vyzváni k překonání překážky, které jste možná čelili již v minulosti. Ať už budete řešit cokoliv, své jednání si dopředu pořádně promyslete. Neutrácejte moc peněz, s investicemi raději ještě nějakou dobu počkejte. 

Vodnář

Čeká vás týden plný nápadů. Studenti mohou být úspěšní, a to nejen při zkouškách, ale i ve vědomostních soutěžích. Díky neotřelým myšlenkám můžete být v práci oceněni. Jste-li obchodníky, můžete získat nové nabídky.  Možná vás čeká rodinná oslava nebo přátelská schůzka, na kterou jste se už dlouho těšili. 

Ryby

Pokud se chystáte na služební cestu, můžete být klidní a očekávat úspěch. V rozhovorech se svým partnerem nebuďte příliš afektovaní. Dejte své lásce více prostoru a svobody. Užívejte si čas se svými dětmi, vaše pouto se posílí.

Zdroje: