Jaký bude v roce 2022 váš nejlepší den pro lásku podle znamení zvěrokruhu?

Jaký bude v roce 2022 váš nejlepší den pro lásku podle znamení zvěrokruhu?
Události roku 2022 se dávají do pohybu a možná i vy jste do něj vstoupili s nějakým konkrétním očekáváním či předsevzetím. Co takhle konečně najít lásku? S pomocí hvězd zjistíte ty nejlepší dny pro milostné záležitosti, které vás letos čekají.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnáři, letošní rok si pro vás připravil konjunkci Venuše a Marsu, která se další dva roky nebude opakovat. 6. března 2022 vás díky tomu čeká nebývalé vzedmutí sexuální energie. Ať už lásku teprve hledáte, nebo jste už s někým ve vztahu, byla by škoda této příležitosti nevyužít. Rok 2022 vám dává šanci vyzkoušet něco nekonvenčního.

Ryby (21. 2. až 20. 3)

Zrozenci Ryb, letošní rok pro vás bude naplněný mystikou. Ovlivní vás hvězdný tanec Jupiteru s Neptunem, k jakému za posledních 150 let nedošlo. 12. duben 2022 pro vás proběhne ve znamení spirituálního poznání sebe sama i svého milostného protějšku. Navíc budete mimořádně kreativní a romanticky naladění.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Šťastná planeta Jupiter bude procházet vaším slunečním znamením od 10. května až do 28. října. Takový přechod se děje jen jednou za 12 let, takže neváhejte využít tuto část roku a chopte se každé nové příležitosti nejen v lásce. Ideální datum pro budování milostných vztahů nastane 18. srpna 2022, kdy bude Jupiter v harmonickém postavení s Venuší.

Berani budování milostných vztahů nastane 18. srpna, Zdroj: adriaticfoto / Shutterstock

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Milí Býci, letošním rokem pro vás odstartuje dlouhé období změn, které povedou k postupnému srovnání skutečnosti s tím, co pro vás plánují hvězdy. Silné vnitřní volání po romanci pocítíte 18. května 2022. Vaše cesta k lásce proběhne prostřednictvím poznání svých vlastních hodnot a cílů a pochopení toho, co od vztahu vlastně čekáte a koho ve svém životě potřebujete.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Pokud patříte mezi osoby ve znamení Blíženců, dost možná se pro vás poslední rok a půl nesl ve znamení nepříjemných otřesů v osobním i milostném životě. Dobrá zpráva je, že toto náročné období končí a v letošním roce se vše ustálí. V milostné rovině můžete stabilizovat své vztahy nebo najít nové nejlépe 30. května 2022, kdy Jupiter a Mars přinesou dostatek pozitivní motivace.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Tento rok vás, šťastní Raci, čeká z astrologického hlediska nesmírně příznivý červenec. Díky vzájemnému postavení Merkuru a Slunce se budete cítit sebejistí a dokážete lépe vyjádřit své myšlenky a city. Spojení Marsu a Jupiteru je nakloněno všem změnám k lepšímu a celkově přináší štěstí. Všechny tyto aspekty pak korunuje Venuše, která vstoupí do znamení Raka 17. července 2022 a přinese vám do života krásu, luxus a především lásku.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Stejně jako lidé zrození ve znamení Raka, i vy letos zazáříte v průběhu července. Den skutečně vhodný pro milostné záležitosti vám ale nastane jen 31. července 2022, kdy do planetárního tance vstoupí Jupiter a zajistí vám tak úspěch. Hvězdy vám radí hledat lásku tam, kde nacházíte inspiraci. Vášeň totiž přijde ruku v ruce s kreativitou.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Pokud jste v poslední době v milostných záležitostech váhali, začátek letošního roku toto nejisté období ukončí. Venuše vás začne ovlivňovat už v lednu, pomůže vám přehodnotit své preference ve vztazích a v sexu a dostat se do harmonie se svým romantickým vnitřním já. Její vliv vyvrcholí konjunkcí s Marsem 16. února 2022, kdy můžete všechny své milostné plány proměnit ve skutečnost.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Celé období roku, které náleží vašemu znamení, bude letos neobyčejně příznivé. Venuše bude pozitivně ovlivňovat celý měsíc, ale s největší intenzitou to pocítíte 22. října 2022. Právě tehdy bude nejlepší den pro hledání rozkoše, romantických potěšení a flirtu.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Ve znamení Štíra vám bude přechod Venuše na přelomu října a listopadu dělat trochu dusno. To se ale změní, jakmile se do hvězdné konstelace přidá Jupiter. 15. listopad 2022 díky němu bude ideální den pro romantický flirt. Ve věcech svádění se vám povede ještě lépe, než je pro vaše znamení obvyklé.

Střelec (23. 11 až 21. 12.)

Pravděpodobně za sebou máte několik složitých měsíců a toto těžké období ještě není u konce. Definitivně se to změní až s novoluním 23. listopadu 2022, které bude díky Venuši a Merkuru ideálním dnem pro nové začátky nejen ve vztazích. Jejich pozitivní vliv ještě umocní Jupiter.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Pokud jste se narodili ve znamení Kozoroha, začal pro vás letošní rok z citového hlediska náročně. Může za to Venuše, která vás výrazně ovlivňuje už od 8. ledna 2022. Přináší ale více otázek, než odpovědí – cítíte sice až nezvyklou touhu po lásce a blízkosti druhé osoby, jenže momentální konstelace vám neumožňuje odpoutat se od práce.

 

Zdroje: