Partnerský horoskop na 2. květnový týden: Lvi budou partnerovi nakloněni, Býci si prosadí svou

Partnerský horoskop na 2. květnový týden: Lvi budou partnerovi nakloněni, Býci si prosadí svou
Začátkem týdne můžeme očekávat konjunkci Slunce s Uranem, což nám pomůže pochopit, proč jsme si s partnerem příliš nerozuměli. Na udobření máme celý týden. V pátek Měsíc vstoupí do vlivu Vodnáře a my nemusíme vědět, co je správné a co špatné. Toto naštěstí potrvá pouze jeden den. Co čeká Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

O partnerovi jste si poslední dobou mysleli něco špatného, něco, co se nezakládá na pravdě. Začátkem tohoto týdne s tím přestanete, zjistíte, že to byl pouze výplod Vaší fantazie. Díky tomu si s partnerem užijete příjemný týden. Pouze v pátek se můžete pohádat kvůli penězům.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na svůj vztah zaujmete zcela odlišný názor, zjistíte, že je mnohem lepší, než jste si doposud mysleli. O víkendu navíc budete mít sílu se plně vyjádřit, co si o svém partnerském vztahu myslíte. Mluvte srozumitelně a jasně – jedině tak bude mít Váš partner šanci si z toho něco vzít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemusíte se bát, že byste se ve vztahu neuměli vyjádřit. Vždy jste hleděli na to, abyste nezranili partnerovy city, avšak nyní pocítíte, že se vyjádřit musíte. Budete s ním jednat klidně. V pátek můžete mít pocit, že Vás partner omezuje a nedopřává Vám svobodu.

Rak (22. června – 22. července)

Již od začátku týdne pro Vás partner bude velkou oporou. Vše bude probíhat hladce a domluvíte se na společném programu, který bude přínosem pro vás oba. Jen v pátek byste své plány mohli muset změnit kvůli nečekané události. O to více se zaměříte jeden na druhého po zbytek víkendu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na partnera nemusíte mít tolik času v pracovních dnech, poněvadž se budete spíše věnovat kariéře, ale ztracený společný čas mu plně vynahradíte, jakmile budete moci. V pátek si usmyslíte, že chcete vztah posunout o kousek dál, a přichystáte partnerovi překvapení. Může se jednat o víkendový výlet.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vztahu se budete nudit, čehož využijete ve prospěch vztahu. Začnete vymýšlet nové aktivity a možná vymyslíte něco, co by Vás ani ve snu nenapadlo s partnerem dělat. Vztah bude vzkvétat, poněvadž se pobavíte, i kdybyste společně uklidili celý domov.

Váhy (23. září – 23. října)

Zjistíte, že jste ve vztahu něco dělali špatně, proto nevzkvétal. Paradoxně jste to dělali proto, abyste vztah zlepšili. Začátkem týdne se dozvíte, že to vztah zhoršuje, a proto změníte svou taktiku, která tentokrát bude správná. V pátek se můžete cítit nesví, ale později na to přestanete myslet.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete hodně vášniví po celý týden. K partnerovi budete hodně všímaví a budete se zajímat o jeho zájmy, což Vás hodně sblíží. Pouze v pátek budete náladoví a Váš partner Vám může vadit. To se může promítnout i do soboty, ale již v menším měřítku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte po silné harmonii ve vztahu a začnete provádět změny. Nezapomeňte se poradit se svým partnerem a rovněž pamatujte na to, že i malá změna je velkým krokem k Vašemu cíli. Pouze v pátek si dejte pozor na unáhlená rozhodnutí, která by Vaši dosavadní snahu mohla zkazit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S partnerem si budete blíže než obvykle. Projeví se Vaše romantická stránka, což Vašeho partnera nesmírně potěší. V pátek za partnera utratíte zbytečně moc peněz, nicméně po zbytek víkendu posílíte Váš vztah a začnete si rozumět mnohem více.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ve vztahu pocítíte nejistotu. Zpočátku Vám to nebude bránit v projevech lásky, ale v pátek tento pocit vyvrcholí a Vy se můžete se svým partnerem zbytečně hodně pohádat. Naštěstí na konci týdne zjistíte, co ve Vás tento pocit vyvolalo, a napjatost ve vztahu opět zmizí.

Ryby (19. února – 20. března)

Všimnete si, že se ve vztahu dostatečně neprosazujete, což nyní změníte. Začnete být mnohem aktivnější a partnerovi uděláte velkou radost. Obzvláště v pátek se budete chtít slovně projevit, dejte si ale pozor, abyste nespustili hádku s partnerem.

Zdroj článku: