Partnerský horoskop na týden od 24. ledna: Zasnění Býci, citliví Střelci, zaneprázdnění Lvi

Partnerský horoskop na týden od 24. ledna: Zasnění Býci, citliví Střelci, zaneprázdnění Lvi
Nastal čas přestat snít a začít upřímně komunikovat. I když budeme stále hledat ta správná slova, naše vztahy se začnou rychle měnit a růst. Jak se vypořádá s problémy ve vztahu vaše znamení?

Beran

Hvězdy vás vybízí, abyste se věnovali vztahu naplno. Možná zjistíte, že váš partner si není vztahem jistý tak jako dřív. Možná se pustíte do sporu, jen proto, abyste zjistili, zda to mezi vámi stále jiskří. 

Býk

Dejte si pozor, abyste nedávali více pozornosti do svých fantazií než skutečnému životu. Občas se můžete ztratit, ale pokud vám mezitím, co sníte, uteče opravdová příležitost s vaší láskou, je něco špatně.  

Blíženci

Tento týden vám dává skvělou možnost vypořádat se s problémy ve vztahu, které byly odsunuty na druhou kolej. Všechny dlouhodobé mocenské boje vám budou jasnější a nepříjemným hovorům se již nebudete mít potřebu vyhýbat. 

Rak

Pokud máte pocit, že do svého vztahu dáváte spoustu energie a není to znát, vydržte minimálně do konce tohoto týdne. Na světlo se dostává mnoho potlačených emocí a i když to může být vyčerpávající, věci se transformují a vyvíjejí. Pamatujte, že nejtemnější hodina přichází vždy před svítáním. 

Lev

Pokud nemáte na svého partnera čas, můžete se zamyslet, jak více propojit váš společný pracovní čas. Vymyslete společný oběd nebo pozvěte svou drahou polovičku na neformální pracovní schůzku. I když se nám někdy zdá, že jsme všechny možnosti vyčerpali, každý den se objevují možnosti nové. 

Panna

V partnerství se budete obracet do minulosti a přehodnocovat své názory. Abyste se mohli elegantně vymanit ze zajetých kolejí, do kterých jste se dostali, uvědomte si, kde se ve vašem životě vytratila rovnováha. 

Váhy

Možná budete muset přehodnotit, koho chcete pozvat na plánované rodinné setkání a komu svůj volný čas již věnovat nechcete. Vaše přesvědčení je pevnější, než jste si mysleli, ale udržet si je i nadále vás bude stát trochu úsilí. 

Štír

Nic vám nestojí v cestě ke klidu a spokojenosti, Štíři. Možná zjistíte, že i když v partnerské hádce nakonec nevyhrajete, nic to neznamená. A když jednou odmítnete účast na partnerově rodinné události, také se nic nestane. Nechte se vést aktuálními pocity a komunikujte je se svou polovičkou.  

Střelec

Vaše ohnivá povaha z vás ve vztazích dělá trochu sebestředné bytosti. Tento týden však budete nakloněni srdci svého partnera a potřeby své lásky lehce poznáte. Vaše romantické cíle jsou lemovány respektem k potřebám vašeho partnera.  

Kozoroh

Tento týden se může objevit někdo z vaší minulosti, aby vám sdělil důležitou zprávu. Dříve než na zprávu odpovíte, zkuste zpomalit a vše si pořádně promyslet. Dejte si pozor na citlivé informace a postranní úmysly příchozích.

Vodnář

Tento týden vás vyzývá k tomu, abyste ustoupili stranou a zamysleli se nad svými nejniternější pocity. Pokud jste ochotni hledat ve své duši a pochopit, jak se cítíte, můžete vytvořit lepší dynamiku s těmi, na kterých vám opravdu záleží. 

Ryby

Můžete mít pocit, jako by tíha světa ležela na vašich bedrech. I když chcete být pro své přátele oporou, jste frustrování z toho, že musíte řešit všechny problémy najednou. Soustřeďte se na to, co druhým dáváte a nezapomínejte také na sebe. 

 

Zdroje: