Která znamení jsou ta nejzranitelnější?

Která znamení jsou ta nejzranitelnější?
Zranit něčí city je to nejhorší, co můžeme někomu udělat. Problém však je, že každého zraní něco jiného. Je těžké se v tom vyznat. My vám přinášíme seznam 2 věcí, které vás nejčastěji zraní, v závislosti na tom, kdy jste se narodili. Můžete si zkontrolovat také to, co zraní vaše přátele, abyste se vyhnuli zbytečným hádkám.

Beran (21. března – 19. dubna)

První z těchto dvou věcí je, že vám někdo řekne, abyste zpomalili, a druhá je zjištění, že vám někdo lže.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vás nejvíce zraní, když vám někdo řekne, abyste zrychlili, a také vám nesvědčí falešní přátelé, kteří vám chtějí ublížit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud se někdo slovně naváží do vaší inteligence, má problém. A pokud vám někdo řekne, že je příliš zaneprázdněný na to, aby s trávil čas s vámi, oheň je na střeše.

Rak (22. června – 22. července)

To, co vás naštve, je prohlášení, že jste příliš chudí, a také dotyčnému vůbec nepomůže, pokud odmítne vaše rady či nabídnuté jídlo.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vás někdo využívá, zraní to vaše city a dotyčný pozná, jak se váš postoj k němu radikálně změní. Taktéž budete smutní a naštvaní, pokud budete ignorováni ostatními.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vám přítel nedá prostor vyjádřit se, dlouho vaším přítelem nebude. Druhá věc, která zraní vaše city, je, pokud je k vám někdo hrubý.

Váhy (23. září – 23. října)

Věříte lidem a máte mnoho přátel, ale zraní vás, pokud s vámi někdo nejedná čestně a férově, případně když šíří nenávistné citáty o vašich přátelích.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lhaní vám samotným nebo vyzrazování vašich nejtajnějších tajemství je něco, co je pro lidi ve vašem okolí absolutně nepřístupné, jinak bude zle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste opravdu vtipní lidé. Nejlepší způsob, jak vás zranit, spočívá v upřímně vyřčené větě, že váš vtip ve skutečnosti nebyl vůbec vtipný. A pokud vás někdo chce opravdu rozesmutnět, může vám „zapomenout“ dát dárek k Vánocům.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

To, že si vás někdo zablokuje na nějaké sociální síti, popřípadě vás někdo vyloučí ze svého života, je pro vás nejhorší trest. A pokud někomu věříte a on vám vrazí kudlu do zad (obrazně řečeno), stane se z vás hromádka neštěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Aby vás někdo zranil, stačí velice málo. Zaprvé se cítíte mizerně, pokud vaši osobu někdo nechápe a ani se o to nesnaží, a zadruhé vás pekelně mrzí, pokud vás někdo srovnává s někým jiným.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste rození umělci, a proto se stáhnete do ústraní, pokud se někomu nelíbí vaše tvorba. Ještě více naříkáte, pokud vás někdo seznámí s faktem, že jste příliš emocionální.

Zdroj článku: