Znamení, která jsou špatná v plánování překvapení

Znamení, která jsou špatná v plánování překvapení
Lidé mají rádi překvapení, pokud nejsou negativní. Ovšem někteří lidé, zejména ti narození v těchto znameních zvěrokruhu, jsou v plánování překvapení špatná, a to zejména proto, že neudrží v tajnosti, co si pro dotyčného připravili.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro vás je téměř nemožné naplánovat nějaké překvapení, zvláště pokud se na něj připravujete delší dobu. Není u vás nezvyklé, že začnete dělat chyby vyplývající zejména ze skutečnosti, že chcete, aby se vaše překvapení stalo tím nejlepším, které kdo kdy zažil, nebo se prostě přeřeknete a vaše překvapení bude fuč.

Všichni vědí, že plánováním překvapení myslíte věci dobře, ale bohužel si dobře myšlené překvapení sami pokazíte ještě dříve, než bude moci proběhnout.

Rak (22. června – 22. července)

Jste hodně citově založení a myslíte na dobro své rodiny a přátel i na vzájemnou důvěru, a tak není divu, že i vy spadáte do tohoto seznamu znamení, která jsou špatná v plánování přátelství. A způsob, jakým prozradíte svůj úmysl, je naprosto rozdílný od způsobu Lva.

Prozradíte se takto: Přijdete za osobou, kterou chcete překvapit, a protože se snažíte, aby z překvapení měla co největší radost, zeptáte se jí, co by ji potěšilo nejvíce a co má nejraději. Přestože vám osoba zpravidla hned odpoví, začnete se šťourat v podrobnostech, až se nakonec dotyčná osoba začne pídit po důvodu, proč vás to tolik zajímá, a nepustí vás, dokud se nepřiznáte ke svému úmyslu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Patříte do znamení, kterému plánovat dobrá překvapení opravdu nejde. Myslíte to dobře a přejete si, abyste mohli udělat onomu pro vás důležitému člověku radost, ale nakonec se vždy prozradíte.

Snažíte se nezkazit dotyčnému radost z překvapení, ovšem ostatní lidé na vás pohlíží jako na někoho, koho by rozhodně nechtěli vidět na místě plánovače překvapení a ani si nepřejí, abyste o nějakých překvapeních speciálně pro ně věděli. Ale berte to z té lepší stránky. Na světě (i v místě vašeho bydliště) stále existuje mnoho lidí, kteří nemají překvapení rádi, a ti se ve vaší blízkosti budou zaručeně držet. 

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste ten nejhorší člověk, který může plánovat překvapení, protože nedokážete mlčet. Důvodem je vaše přehnaná upřímnost. Nenávidíte, pokud nevíte, na čem jste a co můžete od ostatních čekat, což vás vede k narušení pocitu překvapení.

Zdá se, že své úsilí někoho překvapit směřujete špatným směrem, což vede ke zkažení pocitu překvapení, protože nedokážete mlčet. Jednoduše řečeno, vy bohužel již od přírody nejste určení k plánování překvapení.

Zdroj článku: