Hvězdná znamení, jimž jde v posteli o blaho partnera

Hvězdná znamení, jimž jde v posteli o blaho partnera
​​​​​​​Nesobecké jednání ocení každý, obzvláště jedná-li se o čas strávený v ložnici. Sex je mnohem hezčí, pokud si ho užijí oba. Přestože někdo je v posteli sobecký, my se dnes zaměříme na ta znamení zvěrokruhu, u nichž to nehrozí. Najdete se v tomto seznamu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Snažíte se ze sebe v posteli vydat úplné maximum, aby vás váš partner pochválil, že jste ten nejlepší člověk na milování, jakého kdy potkal. Toužíte potěšit svého partnera, neboť máte vysoce soutěživou povahu. Víte, co chcete, a také se dokážete dovtípit, po čem touží váš partner.

Znáte přesné načasování, tudíž váš partner z ložnice odchází nadmíru spokojen. Jde vám o to, aby si váš partner čas strávený s vámi v posteli užil. To se vám daří, přestože se příliš nezastavujete u předehry.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste romanticky založený člověk. Nebudete se milovat, dokud si nebudete jisti, že se váš partner cítí bezpečně a uvolněně. Pokud se s vámi ocitne v ložnici, uvidí zapálené svíčky, rozházené květiny a ucítí vůni páleného vosku. A pokud se s partnerem ocitnete v ložnici poněkolikáté, obměníte váš domov za romantické chvíle v přírodě. Sladká slova nejsou výjimkou. Svého partnera v posteli uspokojujete všemi smysly. Vedete poněkud delší předehry, poněvadž víte, že takto partnera nažhavíte a on se bude o to více těšit na samotný akt.

Váhy (23. září – 23. října)

O blaho partnera se staráte mnohem více než o své vlastní, poněvadž vašemu znamení vládne Venuše, bohyně lásky, sexu a krásy. Jste tudíž v posteli velmi romantičtí a pečlivě dáváte pozor, jak váš partner reaguje na různé podněty. Jste extrémně něžní a nikam nespěcháte, abyste něco nepokazili.

Užíváte si objevování různých částí těla vašeho partnera a zjišťování toho, co se mu líbí. Upřednostňujete vzájemné sexuální uspokojení. Navíc jste otevření experimentování, tudíž dokážete uspokojit i náročnější jedince.

Objevujte... ,Zdroj: Anton Vierietin/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste číslo jedna, co se týče času stráveného v posteli ve dvou. Sice se někdy dokážete chovat pěkně sobecky a člověk má pocit, že ho neberete jako živou bytost, ovšem jakmile si najdete partnera, který je schopen respektovat vaši komplikovanou osobnost, v posteli se začnete starat o jeho blaho více než o to vaše. Celou dobu kontrolujete, zda se to vašemu partnerovi líbí, a pokud ne, uděláte vše pro to, aby se to změnilo.

Partner si sex s vámi určitě užije, pokud vás respektuje, nemáte problém dosáhnout jeho blaha. Je to dáno tím, že jste stejně emocionální jako ambiciózní, a společně strávené intimní chvíle je nejlepší možnost, jak to dát najevo.

Zdroj článku: