3 falešná znamení zvěrokruhu, kterým nemůžete nikdy věřit. Znáte je?

3 falešná znamení zvěrokruhu, kterým nemůžete nikdy věřit. Znáte je?
Život není jednoduchý a jiné to není ani naše vztahy. Někdo totiž může působit mile, ale ve skutečnosti se nebojí cokoli použít proti vám. Všem se proto nedá věřit a na tato tři znamení byste si měli dát obzvlášť velký pozor. Dokážou vám totiž lhát do očí a ve všem se přetvařovat. Kdo mezi ně patří?

Blíženci

Blíženci jsou známí pro své dvě osobnosti a neklidnou povahu, proto jsou někdy naprosto falešní, ale jindy upřímní a spolehliví. Přesto se jim většinou nedá věřit, protože se mohou tvářit jako velcí kamarádi, ale později vaše tajemství s radostí použijí proti vám. Navíc nikdy nevíte, co od nich čekat a jejich neustálá proměnlivost může být opravdu nepříjemná a otravná.

Umí skvěle předstírat, často až tolik, že nevědí, co je vlastně pravda. I díky tomu jsou mezi lidmi tak oblíbení. Umí totiž předstírat, že se o ostatní zajímají a že je mají rádi, i když je ve skutečnosti nemohou ani vystát.

Váhy

Váhy umí být extrémně falešné. Nejspíš to vychází z jejich nerozhodnosti, a především touhy po tom, aby je všichni přijali a měli rádi. Nesnáší hádky a konflikty, a proto se jim snaží vyhýbat za každou cenu, i když to pro ně znamená lhaní nebo přetvářku. Myslí to dobře, ale to nic nemění na tom, jak falešné dokážou být. Nedokáží skousnout, když se jim někdo nelíbí, ani když někdo nemá rád je, a tak se to snaží zakrývat a chovat se jinak. Jenže nakonec stejně pokaždé zjistí, že to takovým způsobem nemůže fungovat.

Všechna jejich faleš je tedy způsobená jen jejich snahou se všem zavděčit a vyhnout se nepříjemným situacím a hádkám. Ze svých chyb se však většinou nepoučí a jejich přetvařování jim přináší jen smutek a neštěstí.

Ryby

Zasněné Ryby lžou nejvíce samy sobě, ale kvůli tomu to přenáší i na své okolí. Často jen o samotě přemýšlí a žijí ve svém vlastním vysněném světě, který realitu nepřipomíná ani zdaleka. Neumí skutečně žít, protože tráví tolik času ve svých vlastních fantaziích, a proto o svém životě lžou jak sobě, tak druhým. Přesto, že to totiž vypadá, jak úžasný život mají, ve skutečnosti jsou jen osamělé a nešťastné. 

Navíc se podobně jako Váhy snaží každému zavděčit a potěšit je, ať to stojí cokoliv. Když je to tedy nejjednodušší cesta, volí často i lež a falešnost. Chtějí jen, aby lidé kolem nich byli spokojení a šťastní a už je nezajímá, jak toho dosáhnou.

Zdroje: