Znamení zvěrokruhu, kterým nevadí prdět nebo se dloubat v nose na veřejnosti

Znamení zvěrokruhu, kterým nevadí prdět nebo se dloubat v nose na veřejnosti
Tělesné zvuky a různé zlozvyky sice nejsou nic hrozného, ovšem na veřejnosti to častokrát vyvolává pohoršení, a to v tom lepším případě. V tom horším můžeme zaslechnout různé urážky směřované na naši osobu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte v sobě nejméně dvě osobnosti, které se snaží dominovat jedna nad druhou. Po většinu času se neshodnou, co by se nyní mělo, nebo nemělo udělat. Ovšem na jedné věci se shodnou stoprocentně. Pokud se ocitnete na veřejnosti, musíte být sami sebou a lidé se musí dozvědět, že na jejich názoru opravdu nezáleží.

Projevujete to různě, nejčastěji však opravdu hlasitě pšoukáte, koušete si nehty a škrábete se na intimních místech. Lidé se samozřejmě cítí pohoršeni, pokud Vás neznají a vy předvedete své schopnosti přímo před nimi, ale vy si toho vůbec nevšímáte

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte svou čest, kterou si chráníte. A vaši čest si nadále zdokonalujete tím, že jste sami sebou a nehledíte na to, co si o vašich činech myslí vaše okolí. Někdy však různé okolí nepříjemné akce provádíte proto, abyste se stali centrem pozornosti.

Jste totiž hrdí na to, že můžete být středem pozornosti. Ceníte si vašeho osobního pohodlí a zároveň si nemyslíte, že nějaký z vašich činů bude špatný. Hlasitě prdíte a dloubete se v nose na veřejnosti, jako by se jednalo o naprosto všední jev.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte rádi svou svobodu, ale žádná svoboda by nebyla, kdybyste museli dělat všechno tak, jak si to přejí ostatní lidé. Ve vašem případě není vaší silnou stránkou zájem o myšlenky a projevy ostatních lidí.

Někteří lidé si vás nikdy neoblíbí i přesto, že dokážete vést smysluplné rozhovory, a to kvůli vašemu chování na veřejnosti, lépe řečeno kvůli vašim zlozvykům. Dokážete všechno od pšoukání na veřejnosti až po kousání nehtů, a to všechno zcela bezostyšně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na rozdíl od výše uvedených znamení, která nehledí na to, co si o nich myslí ostatní lidé, pokud udělají něco neetického, vás názor ostatních lidí opravdu zajímá. Důvod, proč jste se ocitli na tomto seznamu, je ten, že vás baví provokovat lidi svým chováním.

Když se nudíte, rádi dráždíte ostatní jedince, jelikož hledáte nějaké vzrušení. Máte hodně zlozvyků, které rádi předvedete, když pro vás okolí bude nudné. Vaši přátelé, kteří s vámi chodí na veřejnost, se mohou připravit na pobouřené výrazy i výroky ostatních lidí a na následnou ostudu.

Zdroj článku: