U těchto znamení zvěrokruhu nikdy nezjistíte, jak se skutečně cítí

U těchto znamení zvěrokruhu nikdy nezjistíte, jak se skutečně cítí
Existují lidé, kteří své emoce umějí velice dobře skrývat. Pokud nechtějí, abyste věděli, že se mají špatně nebo jsou naštvaní, nikdy to nezjistíte. Máte také tuto schopnost? Zde je seznam znamení zvěrokruhu, u nichž podle astrologie nikdy nezjistíte, jak se skutečně cítí.

Rak (22. června – 22. července)

Své srdce a city neotevíráte jen tak někomu, poněvadž jste poměrně nedůvěřiví. Nechápete, proč je zajímá, jak se máte nebo co chcete nyní dělat. Jste toho názoru, že pokud někomu budete chtít něco říci, uděláte to sami a bez přesvědčování. Víte, že pokud se někomu svěříte se svými pocity, existuje určité riziko, že vaše myšlenky budou drsně použity proti vám, a to nechcete za žádnou cenu dopustit. Se svými pocity se svěřujete jen málokomu také proto, že nechcete, aby vás někdo zahlédl naštvané, ale také proto, že se svými problémy nechcete nikoho obtěžovat.

Raci se málokdy svěří s tím, jak se doopravdy cítí. Zdroj: dizain/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš zevnějšek je drsný, ale uvnitř jste citlivý člověk. Nedokážete si představit, co by se stalo, kdyby toto o vás kdokoliv zjistil. Nejste totiž tak odvážní, jak byste si přáli, aby si všichni mysleli. Proto lidem ve vašem okolí i své rodině sdělujete pouze to, co chcete, aby o vás věděli – není toho moc, ale vždy jim máte co říci. Pokud se vás někdo zeptá, jak se cítíte, řeknete něco neurčitého a rychle odbočíte od tohoto tématu, nejraději k tomu, jak jste odvážní a co nebezpečného jste udělali během posledních dnů.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Své pocity skrýváte před kýmkoliv. Dokonce ani váš nejlepší přítel se nikdy nedozví, co se vám vlastně honí hlavou. Jste extrémně nedůvěřiví k lidem a spíše jste slídil, který chce vědět všechno o všech, ale z vás nikdo nedostane nic a raději by se ani neměl ptát, pokud chce, aby jeho den zůstal klidným. Nechce se vám mluvit o svých pocitech, a pokud máte někomu znepříjemnit den, aby se přestal ptát na váš emocionální stav, s radostí to uděláte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Patříte do dalšího znamení zvěrokruhu, o něhož je velmi těžké odhalit, co si skutečně myslí. Neradi mluvíte o tom, jak se vám daří nebo co si myslíte, poněvadž si myslíte, že je to nedůležité. Nechcete kňourat, že je k vám život nespravedlivý, protože dobře víte, že není, poněvadž takto se občas cítí každý člověk. Co se týče práce, chcete být kreativní, ne skuhrat, že vás bolí to nebo tamto nebo že se vám momentálně v osobním životě nedaří. Nechápete lidi, kteří si stěžují v jednom kuse, a nepreferujete tento způsob komunikace. Pokud se z vás někdo snaží dostat vaše pocity, raději opustíte místo, kde jste se zrovna nacházeli.

Zdroj článku: