Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Simona a Radek

Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Simona a Radek
Svatební reality show Svatba na první pohled dospěla ke svému závěru. Simona a Radek byli párem, nad kterým se od počátku vznášely otazníky. Jak se jim daří dnes?

Simona a Radek se rozešli

Rozuzlení v případě kurýra Radka a manažerky Simony přišlo ještě před koncem reality show. Simona se rozhodla ve vztahu nepokračovat.

Diváci se tomu při pohledu na nadměrně lítostivého Radka příliš nedivili. Simona bezesporu byla ve vztahu hlavním „tahounem“. Mnozí tak nechápali, jak mohli televizní experti tento nesourodý pár dát nakonec dohromady.

Přes neslavný konec mezi oběma aktéry očividně žádná zášť nepanuje. Simona se od počátku o svém televizním manželovi vyjadřovala v pozitivním duchu. Radek k Simoně očividně choval city a rozchod před kamerami tak příliš libě nenesl.

Vztahy se však nakonec urovnaly a jak oba aktéři prozradili, vycházejí spolu v přátelském duchu. Ani Radek nakonec kvůli Simoně dlouho netruchlil. Novinářům prozradil, že se v jeho životě objevila nová žena. Jeho vyvolenou je teprve devatenáctiletá sympatická blondýnka.

Radek má novou slečnu

Všímavým novinářům neuniklo, že mladičká slečna je velmi podobná právě Simoně. Navíc se s ní seznámil právě díky televizní show. Na rozdíl od Simony si Radek novou partnerku sice ještě nevzal, přiznal ovšem, že jsou opravdu zamilovaní a už spolu i bydlí.

Radek na sebe navíc „prásknul“, že přišel o řidičský průkaz. A to je vzhledem k jeho práci kurýra značný problém. Důvodem byl zbytkový alkohol, s nímž ho nachytali za volantem. Osudnou mu prý byla oslava narozenin.

Tento čin tak jedině potvrzuje, že Radek přistupuje k životu znatelně volněji než jeho televizní partnerka. Simona se ke svému soukromí příliš nevyjadřuje. Zejména bulvární novináři tak čile spekulují o tom, že se sympatická manažerka dala dohromady s jiným televizním ženichem – Františkem. To ale ani jeden z aktérů nepotvrdil.