Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Natáliia ulovila politika a František mlží

Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Natáliia ulovila politika a František mlží
Natalia a František byli prvním párem, který si před kamerami řekl své ANO. A jejich vztah byl mimořádně bouřlivý, zejména nevěsta byla nepokrytě rozladěná. Jak se jim daří po natáčení?

Skřípalo to od začátku

Diváci od počátku spekulovali, že tady to příliš dobře nedopadne. Natálii její televizní partner očividně nesedl od prvního setkání. Rozdílné povahy na sebe značně narážely už na svatební cestě. Natáliia preferovala ticho a klid, upovídaný František má rád rušno.

Divákům připadala mladičká blondýnka rozmazlená a také poněkud unylá. Příčinou neshod však do jisté míry mohla být i její nezkušenost. Zubní sestřička s žádným mužem dosud nežila ani nebyla na společné dovolené. Podnikatel František je navíc o třináct let starší.

Byla show nahraná?

Poněkud překvapivě si tak tato dvojice při závěrečném zúčtování dala šanci na vztah. Jak se ale ukázalo, počáteční krizi se překlenout nepodařilo. Po natáčení se pár nakonec rozešel.

Později však samotná Natáliia „práskla“ to, co mnozí tušili. Od začátku ona i František prakticky hned věděli, že si příliš nerozumí a zůstat spolu nechtěli. Vztahu tak dali šanci jen proto, aby byl televizní pořad zajímavější a měl vyšší sledovanost.

Ačkoli Nova divácké spekulace o najatých hercích usilovně odmítala, zdá se, že minimálně částečně celá show nahraná zkrátka byla.

Jak se Natáliia a František mají dnes

A jak se daří oběma aktérům dnes? Společné štěstí sice nenašli, ale Natáliia má podle médií nyní už nového partnera. Tím je Marek Hrvol, náměstek primátora Mostu. O čerstvém vztahu blondýnka příliš mluvit nechtěla, nicméně zamilovaná dvojice byla prozrazena na sociálních sítích.

František podrobnosti o svém soukromí nešíří. Bulvární novináři však čile spekulují, že se dal dohromady se sympatickou blondýnkou Simonou. Krásnou nevěstu by mu přáli i diváci, podle nichž se k němu hodí mnohem více než Natáliia vybraná televizními experty.

Sympatický podnikatel tyto spekulace nikterak nekomentoval, není tak známo, zda si po natáčení našel novou partnerku. S Natalií podle všeho zůstali přátelé a jsou v příležitostném kontaktu.