Tato 4 znamení patří k nejnáchylnějším na potravinové alergie

Tato 4 znamení patří k nejnáchylnějším na potravinové alergie
Intolerance určitého druhu potraviny, či dokonce potravinová alergie může postihnout kohokoliv z nás v jakémkoliv věku. Zdá se však, že některá znamení zvěrokruhu jsou k potravinovým alergiím náchylnější než jiná. Patříte do jednoho z těchto znamení zvěrokruhu i vy?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste náchylní na potravinové alergie. Také rádi vyzkoušíte vždy něco nového, a proto není divu, že svou alergii odhalíte rychleji než všichni ostatní, pokud nějaká existuje. Hledíte na složení svého jídelníčku a vždy si důkladně přečtete, které alergeny to či ono jídlo obsahuje. Nejraději chodíte do restaurací, kde vám připraví jídlo na míru, poněvadž neradi vaříte, ale zato hodně rádi jíte. Pokud máte alergen, víte, že v restauraci takového druhu vám nedají nic, co by mohlo vašemu tělu ublížit.

Vodnáři potravinové alergie objevují rychleji, rádi zkouší nová jídla, nové potraviny. Zdroj: Ukrainian Food Photo/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Do vašeho znamení zvěrokruhu se nejčastěji rodí lidé, kteří mají alergii na nějaký druh ořechů či ořechy celkově. Navíc máte rádi dobré jídlo, když jste unavení, a využíváte pestrost potravin, které vám obchody nabízejí. Můžete-li si dovolit koupit si to, na co máte chuť nebo co chcete vyzkoušet, nic vás neodradí, pokud na to nemáte alergii. Pokud máte na něco alergii, této potravině se vyhnete, ale to vám nebrání ji zakoupit a udělat z ní dobré jídlo pro někoho jiného, návštěvu, která k vám má přijít, nebo pro členy své rodiny, kterým tato potravina chutná.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vzhledem k tomu, že pokud si můžete vybrat, co chcete, jsou to obvykle mořské plody, tak si asi nedovedete úplně představit, co byste dělali, kdybyste na ně měli alergii. Právě tato alergie je ale pro vaše znamení zvěrokruhu ta nejběžnější. Tato alergie vám pořádně dokáže znepříjemnit život, obzvláště pokud mořské plody přímo zbožňujete, chutnají vám, ale nakonec zjistíte, že vám právě tyto potraviny udělají v těle nepořádek. Vzhledem k tomu, že jste plně přesvědčeni, že pokud něco jíst nebudete, tak to nebudete jíst za žádných okolností, se váš výběr jídla ještě zúží, což vám může zkazit náladu na pěkně dlouhou dobu.

Ryby (19. února – 20. března)

Psychická zátěž, kterou si mnohdy způsobujete pouze vy sami se svými negativními myšlenkami, může bohužel ovlivnit i váš trávicí systém a poté můžete u doktora zjistit, že vaše špatné trávení je způsobeno alergií na některou z potravin. Ale i s takovými omezeními si dokážete život pořádně užít, přestože víte, že bez nich by váš život byl mnohem lepší. Existuje velká pravděpodobnost, že na nějakou potravinovou alergii již trpíte, ne-li na více. Snažíte se brát život takový, jaký je, a netrápíte se kvůli potravinové alergii.

Zdroj článku: