Jak přimět Raka, aby se do Vás zamiloval

Jak přimět Raka, aby se do Vás zamiloval
Rak je hvězdné znamení, které lidem, kteří se pod jeho vlivem narodili, propůjčuje silnou empatii a do nichž je velmi snadné se zamilovat. Ale máte předpoklady k tomu, aby Vám lásku opětoval? Pokud poslechnete tyto rady, máte velkou šanci, že se o Vás Rak začne zajímat.

Musíte být trpěliví

Tento člověk má časté výbuchy vzteku pramenící z pocitu, že mu nikdo na tomto světě nerozumí, a někdy, když s ním mluvíte, je naprosto zdrženlivý, hlavně tehdy, když s ním hovoříte na téma jeho minulosti.

Již několikrát se stalo, že se mu těžce nevyplatilo někomu něco důvěrného říci, neboť někteří lidé se baví tím, že zničí něčí důvěru. Má proto své důvody, proč být v rozhovorech zdrženlivý. Mějte trpělivost, tím mu projevíte svou chápavost a dáte mu do budoucna pocit bezpečí.

Ve všem ho podporujte

Rak potřebuje někoho, kdo by ho plně podporoval. Pokud mu ukážete, že na Vás se může plně spolehnout, může začít přemýšlet nad tím, že by si s Vámi svůj život uměl představit. Může to trvat nějaký čas, než si to uvědomí, ne proto, že by na Vás nemyslel. Důvod je ten, že si vždy představuje všechno růžově a potom narazí na krutou realitu. Dejte mu jistotu, že to s ním myslíte vážně.

Odpusťte si hrubá slova

Člověk, do kterého jste se zamilovali, rád řeší všechno v klidu a nenávidí hrubá slova, obzvláště ta vulgární. Pokud si myslíte, že na všechny kolem sebe zapůsobíte výčtem Vašeho slovníku hrubých slov, u tohoto člověka jste se šeredně spletli, poněvadž místo toho, aby o Vás začal více přemýšlet, zahodí Vás jako svého možného partnera a bude se poohlížet po jiném.

Chápejte jeho city

Rak je citlivý, proto je také emocionálně nevyrovnaný a často trpí výbuchy vzteku, pokud se jeho negativní pocity nahromadí. Pokud se na Vás rozkřičí, že si jeho pomoci a důvěry vůbec nevážíte, nic si z toho nedělejte. Jednou za čas se to stane. Důležité je mu křik neopětovat a v klidu mu říci, že jeho pocity chápete, a je naprosto v pořádku se vykřičet, avšak mělo by se to dít v soukromí.

Rak je citlivý, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Ukažte mu, že potřebujete jeho pomoc

Každý člověk narozený ve znamení Raka rád rozdává své rady od rána do večera. Váš vyvolený není výjimka. Soustavně mu dokazujte, že od něho vyžadujete tyto rady. Pokud tak neučiníte, bude se domnívat, že je Vám Váš život naprosto jedno, a bude to mnohem horší, poněvadž Vám během rad bude také domlouvat, jak máte zacházet s celým svým životem.

Otevřete se mu

Pro Raka je důvěra cenná a neotevře se Vám, dokud nebude mít jistotu, že Vám může plně věřit. Pokud se mu citově otevřete a budete s ním komunikovat o svých problémech i pocitech, zcela to změní jeho názor na Vás, pochopitelně v pozitivním smyslu. Zjistí, že ani Vy nejste necita, a rázem si s Vámi začne povídat na hlubší bázi.

Zdroj článku: