Jak se jakožto Kozoroh rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Kozoroh rychle vypořádáte s rozchodem
Rozchod zvládáte poměrně dobře, většinou jdete dál a předstíráte, že se nic závažného nestalo. Ovšem pokud jste partnera milovali natolik, že jste o něm prohlašovali, že je Vaší spřízněnou duší, může být i pro Vás rozchod bolestivý. Čím se zabavit, abyste to tolik neprožívali?

Sejděte se se svými přáteli a stravte s nimi večer

Vaši přátelé jsou po Vašem bývalém partnerovi na prvním místě, co se týče důležitosti. Víte, že Vaši přátelé Vás dokážou pobavit a jsou též zvyklí na Vaše chladné reakce, tudíž Vaše skrytá beznaděj vyjádřená uštěpačnými poznámkami proti všem ve Vašem okolí je tolik neochromí.

Jsou na to od Vás zvyklí a vědí, že máte velkou hodnotu v jiné oblasti. Je čas, abyste si to nechali připomenout. Nemusíte jim nutně sdělovat každý detail rozchodu, nechcete-li, stačí s nimi trávit kvalitní čas. Společná večeře či zábava končící pozdě večer je skvělý způsob, jak se se svými přáteli pobavit a nemyslet na bývalého partnera.

Pusťte se do jógy

Jste pracovití a určitě byste zvládli namáhavá cvičení, během nichž se odreagujete silově. Nicméně byste neměli podceňovat jógu. Není sice tolik namáhavá jako silové cvičení, ale rovněž se při ní neunavíte a přijdete na lepší myšlenky, jelikož příznivě působí na lidskou mysl.

Budete-li jógu provozovat pravidelně, příznivě to ovlivní Vaši mysl a změní názor na život, který nastal po rozchodu s Vaším bývalým partnerem. Zjistíte, že během té doby jste udělali opravdový pokrok, což Vás donutí zlepšovat své schopnosti, které jsou už tak hodně dobré.

Více se spojte s přírodou

Pokud máte zahrádku, určitě v ní trávíte spoustu času. Pokud jste na to skrze své pracovní nasazení dosud nepomysleli, běžte to zkusit. Je to skvělá aktivita, která Vás uklidní a dá Vám pocit, že děláte něco výjimečného, že se o něco staráte.

Pokud nemáte vlastní zahradu a z nějakého důvodu si nemůžete pořídit její miniaturní verzi ve svém bytě, travte více času v přírodě. Příroda má pozitivní vliv na Vaši psychiku, uklidňuje Vás. Je to dobrý způsob, jak si odpočinout po práci, a skvělý způsob, jak rychle zapomenout na bývalého partnera.


jóga, zdroj: SFIO CRACHO / Shutterstock

Upečte si něco a kreativně se vyjádřete

Pokud smutníte, jdete si něco ukuchtit do kuchyně. Příprava jídla Vám pomáhá udržovat se v psychické pohodě. Proč byste nemohli dělat to samé, pokud se s Vámi partner rozejde? Upéci si něco je navíc skvělý způsob, jak se kreativně vyjádřit.

Kreativitu rozhodně nepostrádáte a vždy máte skvělé nápady, jak buchtu či vánoční cukroví originálně ozdobit polevami a různými cukrovinkami. Udělejte si radost a pečte, abyste rychle zapomněli na člověka, který si nevážil Vaší dobrosrdečnosti.

Zdroj článku: