Těchto znamení zvěrokruhu se raději neptejte na radu ohledně vztahu

Těchto znamení zvěrokruhu se raději neptejte na radu ohledně vztahu
Objeví-li se ve vztahu problém, máme tendenci ho řešit s lidmi, kterým důvěřujeme nejvíce. Přestože bychom si vše měli vyříkat s partnerem, máme tendenci se napřed poradit s jinými lidmi. Pokud chcete dobrou radu, tato znamení zvěrokruhu Vám ji rozhodně neposkytnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdy není správný čas ptát se Štíra na radu ohledně Vašeho vztahu. Sice je dobrý ve vyzvídání a vmžiku vidí problém, ale pokud se nejedná o Vašeho rodiče, nechá si svou radu pro sebe, poněvadž nesnáší, když se o něm někdo něco dozví, a do té rady by musel vložit kus sebe.

Proto Štíra žádejte o radu pouze v tom případě, že ho za to platíte, jinak se Vámi nebude příliš zabývat a to, co byste měli se svým partnerem udělat, aby Vám to skutečně pomohlo, Vám kvůli velkému vlivu jeho ega nesdělí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Možná Vás láká jít si pro radu k Panně, která má velký smysl pro detail, chce pomáhat lidem a od rána do večera je schopna Vás krmit svými radami. Avšak ani ona není vhodná jako náhražka manželské poradny, a to z velmi jednoduchého důvodu – láska je pro ni zanedbatelná. Řeší problémy příliš logicky, což u problému s partnerem funguje jen málokdy.

Kritičnost těchto lidí může vést k subjektivnímu názoru, který Vám bude více ke škodě než k užitku. Také se Vám může zdát, že Panna není dostatečně soucitná a křičí na Vás ve chvíli, kdy si k ní přijdete pro radu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Stejně jako Panna, ani Vodnář nemá příliš mnoho soucitu a objektivního myšlení, pokud dojde na lásku. Není proto vhodné se ho ptát na radu ohledně problému s Vaším partnerem. Navíc Vodnář nejspíše ani nebude mít zájem s Vámi diskutovat o problematice vztahů, poněvadž on sám je svobodomyslný a problémy týkající se lásky ho nezajímají v takovém měřítku jako jiná témata.

Láska obecně ho nezajímá vůbec, jeho subjektivní názor se Vám proto může zdát nezaujatý, nesoucitný a nechápající Váš skutečný problém. Na druhou stranu, pokud hledáte logickou odpověď na to, co byste správně měli udělat, je dokonalým rádcem. Jen Vás chceme ujistit, že jeho slova opravdu slyšet nechcete, pokud nechcete mít zraněné city.

Ryby (19. února – 20. března)

Může se zdát být skvělý nápad požádat Ryby o radu ohledně vztahu. Vždyť jsou dokonalé – soucitné a emocionálně založené, tudíž Vás určitě zcela pochopí. Problém Ryb je však jejich neobjektivnost – zastávají svůj vlastní názor.

Nechtějí Vás zranit, proto Vás raději budou pouze poslouchat, ale pokud z nich vymámíte radu, půjde pouze o souhrn toho, co by v dané situaci udělaly ony. V kostce to není nic, z čeho byste si mohli odnést jakékoliv ponaučení.

Zdroj článku: