Nakolik je pro vás vztah na dálku vhodný podle horoskopu?

Nakolik je pro vás vztah na dálku vhodný podle horoskopu?
Vztah na dálku nám poskytuje šanci být spolu, přestože vzdálenost mezi námi a partnerem je obrovská. Vyžaduje hodně důvěry v druhého jedince, jinak nebude fungovat. Fungoval by mezi vámi a vaším partnerem, pokud byste se pro něj rozhodli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste příliš netrpěliví. Tato vlastnost je zkáza vztahů na dálku. Chvíli budete partnerovi říkat, jak hodně ho milujete, ale poté se rozejdete, protože vám bude vadit, že nejste spolu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vztah na dálku je pro vás vhodný. Pokud milujete druhou osobu, chcete s ní být ve vztahu bez ohledu na to, jak těžké to bude. Vynasnažíte se, aby takovýto vztah fungoval.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nenávidíte rutinu a po chvíli flirtování s partnerem tento vztah s největší pravděpodobností zahodíte, poněvadž si vždy ujednáte, kdy kdo komu zavolá.

Rak (22. června – 22. července)

Jediný problém, který máte u vztahu na dálku, je váš pesimistický přístup. Ale jakmile se zamilujete, dáte tomuto druhu partnerského vztahu šanci a budete si takového partnera vážit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partnera vzdáleného více než několik desítek kilometrů jste schopni pobavit a starat se o něj, ale časem vás začne štvát, že váš partner na vás nemá celý den.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se rozhodnete pro vztah na dálku, uděláte vše pro to, aby fungoval. Neustále svého partnera překvapujete a komunikace vám nechybí. Vztah na dálku pod vaším velením kvete.

Váhy (23. září – 23. října)

Možná tíhnete k takovému vztahu, ale není pro vás příliš vhodný, a to zejména kvůli vaší neschopnosti konfrontovat partnera s možnými problémy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste ten pravý adept na zkonstruování katastrofy, co se týče vztahů na dálku. Nevěříte jim. Nevěříte také partnerovi a chcete, aby vám říkal všechno, co ten den zažil a koho potkal.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Musíte vyzkoušet vše, na co pomyslíte. Takový vztah vytvoříte pouze proto, abyste získali zkušenosti, avšak pokud vám partner vyhovuje, nedělá vám problém pokračovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Patříte-li k těm lidem, kteří na lásku ve vztazích na dálku nevěří, pravděpodobně to nikdy nezkusíte. Ovšem jakmile se zamilujete do člověka, s nímž se nemůžete vídat, uděláte vše pro to, aby vztah fungoval.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste příliš optimističtí na to, aby vztah na dálku nefungoval. Hledáte lidi, kteří vám jsou charakterně velice podobní, a pokud někoho takového najdete, dokážete jít i do vztahu na dálku.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte potřebnou touhu vztah na dálku udržet, proto vám vztah na dálku může vyjít a trvat dlouhodobě, pokud si najdete vhodného partnera, který by cítil to samé jako vy.

Zdroj článku: