Ženy Štíři, svůj vztah můžete pokazit pronásledováním partnera i nechtíčem plánovat společně

Ženy Štíři, svůj vztah můžete pokazit pronásledováním partnera i nechtíčem plánovat společně
Pro partnerský vztah je důležité říkat si všechno a být k sobě navzájem naprosto upřímní, to ano, ale Vy máte tendenci to někdy přehánět a slova svého partnera si ověřit tím, že ho začnete sledovat, pokud mu dostatečně nevěříte. Čím vším můžete svůj vztah zničit, přestože se Vám to může zdát naprosto normální?

Máte svou vlastní hlavu a neposloucháte partnera

Nikdy nežádáte svého partnera o radu, poněvadž jeho slova Vás nezajímají. Všechno si chcete vyřešit sama a nejste zvyklá kohokoliv žádat o pomoc, tím méně svého partnera.

Nápady Vašeho partnera jsou vždy horší než ty Vaše

Chcete jít na hororový film o duchovnu do kina, ale Váš partner si myslí, že romantické rande je lepší nápad? Okamžitě mu ukážete krutou realitu – že Vaše nápady jsou vždy lepší.

Když si dupnete, partner musí jednat

Jakmile něco chcete, musí to být okamžitě. Jakmile to okamžitě není, začnete se vztekat a dupnete si. Pokud Váš partner není flegmatik, zabere to na něj stejně jako na ostatní lidi ve Vašem životě.

Stalking Vám není cizí

Dokud svému partnerovi nebudete plně důvěřovat (což se nemusí stát nikdy), nebude Vám dělat žádný problém nechat svého partnera sledovat či ho sledovat sama.

Štíři se často urazí, udělá-li něco jejich partner podle sebe, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Nerespektujete hranice, které partner zadá

Toto se týká obzvláště intimity, ale ani ve vztahu obecně nerespektujete hranice, které nastaví Váš partner. Pokud se mu něco nelíbí, má smůlu, poněvadž Vy to nepřestanete dělat.

Partnera si přivlastňujete

Partner rozhodně není Váš majetek, ale Vy se k němu tak chováte. Pokud chce jít s kamarády na pivo, musí mít Vaše svolení, nechce-li se ošklivě pohádat.

Děláte to, co partnerovi zakazujete

Například řeknete partnerovi, že nebude chodit ven bez Vás, ale následující den nebo ještě ten samý den přesně toto uděláte Vy. To, co partnerovi zakážete, pro Vás neplatí.

Chcete svého milého převychovat k obrazu svému

„Tohle dělat nebudeš, tohle je pod tvou úroveň.“
 

Tak toto jste přesně Vy. Pouze řečnická otázka: A jak víte, tak přesně, že právě toto Vašeho partnera neudělá šťastného?

Častokrát trucujete

Tichá domácnost u Vás hrozí vždy, když Váš partner něco udělá podle sebe a nebude dbát Vašich rad. Podle Vašeho názoru si o tom s Vámi měl dopředu promluvit.

Ovládá Vás závist a jste pesimistka

Závidíte svému partnerovi každý úspěch v práci, pokud jste Vy neměla nejšťastnější den. Všechno Vám náhle vadí a vidíte celý svět z úhlu, který Vám ani Vašemu partnerovi neprospívá.

Viditelné problémy ignorujete

Jakmile se objeví problémy ve vztahu, máte tendenci je ignorovat, na to, že problémy ostatních lidí zvýrazňujete a upozorňujete na každou chvíli, kdykoliv se Vám naskytne příležitost.

Zdroj článku: