Velký horoskop na únor: Raci touží po změnách v domácnosti, Vodnáři se dočkají nádherných životních změn

Velký horoskop na únor: Raci touží po změnách v domácnosti, Vodnáři se dočkají nádherných životních změn
Připravili jsme pro Vás velký horoskop na měsíc únor. Jak se bude dařit jednotlivým znamením? Budete mít štěstí v lásce, nebo snad máte být obezřetní a dát si pozor na své zdraví? 

Jaké významné události a znamení čekají na jednotlivá znamení v měsíci únor? Podívali jsme se, co na Vás čeká v životních oblastech jako je práce, zdraví, láska a mezilidské vztahy. Některá znamení budou muset být obzvlášť obezřetná a dávat si pozor na své zdraví, jiná se zase mohou dočkat opravdové lásky. Co si únor připravil právě pro Vás? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Únor pro Vás bude velmi příjemným měsícem. Po zdravotní i pracovní stránce se Vám bude dařit dobře a pokulhávat nebudou ani Vaše vztahy. Více se tak zaměříte na sebe a zapracujete na svém sebevědomí a vnitřním klidu. Budete si s chutí užívat každou chvíli a den. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

V únoru si dejte velký pozor na své zdraví. To může být nalomeno především vyčerpávající prací a nedostatkem odpočinku. Myslete více na sebe a nebojte se svému okolí říct, co a kdy potřebujete. Pokud budete dostatečně asertivní, najdete kompromis ke všeobecné spokojenosti. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Únor bude ve znamení řešení vztahů. Udržujete vztah s člověkem, který pro Vás není ten pravý. Může se jednat nejen o lásku, ale také o kamaráda. Konečně se Vám podaří odpoutat se od tohoto člověka. Nebojte se, velmi se Vám uleví a bude Vám zase lépe. Zlepší se tak všechny oblasti Vašeho života. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

V únoru budete velmi toužit po změnách ve Vaší domácnosti. Chcete udělat další krok, ale Vaše polovička neprojevuje příliš velký zájem. Komunikujte a ujasněte si, co je pro Vás oba opravdu důležité. Pozor si také dejte na zdravotní stav Vaší trávicí soustavy. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Již dlouhou dobu po něčem velmi toužíte a stále se Vám nedaří. V únoru se přestane na tuto záležitost tolik soustředit a zjistíte, že si pro Vás osud chystá něco mnohem lepšího. Díky tomu si začnete život zase užívat plnými doušky. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

V únoru si dejte velký pozor na pokušení od člověka, který Vás velmi láká. Jeho úmysly jsou čisté, ale jeho plán pro Vás nemusí být tolik výhodný. Dobře vše zvažte a požádejte o radu i svou rodinu. Ta Vám dokáže poradit nejlépe. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Únor Vás připraví o něco, na čem Vám velmi záleželo. Může se jednat o vztah, nebo dokonce Vaše zdraví. Nemějte ale strach. Tuto zkoušku ustojíte a velmi Vás posílí. Překonáte ji a získáte větší sebedůvěru a objevíte svou vnitřní sílu. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

V únoru se dočkáte skvělé pracovní nabídky. Přijde nečekaně a ze začátku Vás poněkud vyděsí. Nemějte ale strach. Seberte veškerou odvahu a přijměte tuto nabídku. Díky ní se Vám začne opravdu skvěle dařit a budete šťastní. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zdravotní problémy Vás mohou v únoru nepěkně potrápit. Nejdůležitější pro Vás bude, abyste se přestali trápit názory ostatních lidí a začali se řídit především podle svých vlastních názorů. Díky tomu se uleví Vaší duši a brzo také Vašemu zdraví, Nevzdávejte se a bojujte za své pocity a názory. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V únoru prožijete nádherné dny se svou milovanou osobou. Budete létat hlavou v oblacích, ale pořád budete zároveň zůstávat nohama pevně na zemi. Tento vztah v únoru jen pokvete a bude se Vám dařit opravdu skvěle. A i Vy budete mnohem více v klidu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Tento měsíc se dočkáte nádherných životních změn. Poznáte nové lidi, kteří Vám otevřou nové dveře a možnosti. Díky nim se Vám podaří uzavřít některé pracovní a úřední záležitosti. Užijete si také nádherné dny plné nových zážitků. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

V únoru pro Vás bude největšími tématy láska a práce. V práci se Vám bude dařit skvěle a nedá Vám to ani příliš zabrat. O to více času můžete věnovat úžasnému člověku, se kterým se právě v těchto dnech sblížíte. Může se jednat dokonce o životní lásku.

Zdroj článku:
  • Autorský text