Výklad tarotových karet na tento týden: nezadané Ryby poznají osobu, která významně ovlivní jejich život, Lvi učiní důležitá rozhodnutí

Výklad tarotových karet na tento týden: nezadané Ryby poznají osobu, která významně ovlivní jejich život, Lvi učiní důležitá rozhodnutí
Jaké budou následující dny? Nad touto otázkou již nemusíte více přemýšlet, stačí se s námi podívat na výklad tarotových karet a poodhalit alespoň trošičku svou budoucnost.

Beran (21.3. – 20.4.)

Zejména v zaměstnání byste si měli dát pozor. Někdo ve vašem okolí to totiž s vámi nemyslí úplně dobře a pokusí se vás podvést. Pokud uzavíráte nějaké smlouvy nebo dohody, raději si je několikrát pořádně přečtěte, abyste měli opravdu jistotu, že je vše v pořádku. Karta Rytíře mečů totiž symbolizuje zákeřnost a konflikt, varuje vás tedy předtím, pomoci vám ale nemůže.

Býk (21.4. – 20.5)

Zkuste jít dál za svými sny a přáními. Poslední dobou to vypadá, že jste ustrnuli doslova na mrtvém bodě. Karta Smrti vás varuje před tím, že byste se mohli zaseknout na jednom místě. Jste tvořivý kreativní člověk, a tak moc dobře víte, že tohle vám vůbec neprospívá. Konec znamená nový začátek, je to přeci přirozený koloběh života.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Císařovna je velmi aktivní karta, která vám dodá sílu, energii a chuť tvořit něco nového.Díky ní hravě dokončíte všechny pracovní i soukromé projekty, nové myšlenky a nápady se k vám doslova jen pohrnou. Využijte toho a nebojte se, odměna za dobře odvedenou práci si k vám sama najde cestičku.

Rak (22.6. – 23.7.)

Každý den můžete považovat za nový začátek. Pokud tedy chcete ve svém životě něco změnit, s chutí do toho. Hned po ránu si pročistěte hlavu, srovnejte si myšlenky a uvědomte si, čeho dnes chcete docílit. Eso pohárů vám pomůže udržet si nadhled a zdravý rozum, proto se vám všechna důležitá rozhodnutí budou dělat snáze.

Lev (24.7. – 23.8.)

Abyste konečně našli svůj duševní klid, měli byste učinit důležité rozhodnutí, které vás již delší dobu trápí. Dvojka mečů je skvělou kartou a příležitostí k tomu, abyste se smířili s lidmi, se kterými máte již delší dobu nějaké spory. Pokud vám smířlivé gesto někdo nabídne sám, neváhejte a přijměte ho. Uvidíte, jak se vzduch kolem vás krásně vyčistí.

našl jste svůj vnitřní klid
Lvi našli jste svůj vnitřní klid | Zdroj: Zolotarevs / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Rytíř disků představuje materiální záležitosti, a proto je ten nejlepší čas k tomu vyřešit si všechny věci kolem vašeho bytu, domu či úspor. Peníze nejsou všechno, ale je potřeba si uvědomit, že pouze člověk, který má své základní potřeby zabezpečeny, může být spokojený.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Sebevědomí vám tento týden rozhodně chybět nebude. Budete doslova zářit mezi všemi ostatními a užívat si jejich pozornost. Rytíř holí je velmi společenskou kartou, proto byste neměli sedět doma, ale zajděte si s přáteli na večeři nebo do kina. Uvidíte, že si jejich společnost užijete. Buďte přátelští, usměvaví, ostatní vám to oplatí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Díky kartě Dvojka holí budete mít svůj osud pevně ve svých rukách. Pokud se vám podaří udržet si pevnou vůli, dokážete všechno, a budete dokonce úspěšnější než vaši konkurenti. Nesnažte se ovládat svého partnera, naopak přijměte jeho nápady a buďte otevřeni nějakým diskusím. 

Střelec (23.11. – 21.12.)

To, čeho jste se dopustili v minulosti, může významně ovlivnit vaši budoucnost. Zároveň s tím již nic neuděláte, proto nemá cenu se minulostí zabývat, je možné se z ní už jen poučit pro své další činy. Šestka pohárů je kartou Rozkoše, nezapomeňte v týdnu věnovat chvilku sami sobě a svým nejbližším, na kterých vám opravdu záleží.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Umírnění ve vás vzbudí nějakou vnitřní proměnu, je to zcela nový pocit, který ještě neznáte. Musíte být k této změně zcela otevření a naladění, aby mohla proběhnout. Ve vztazích poznáte hlubší propojení se svými přáteli a zjistíte, že mít pravé kamarády je opravdu k nezaplacení.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Tento týden se budete muset s něčím nebo někým natrvalo rozloučit. Karta Trojka mečů s sebou přináší žal a smutek. Tato ztráta vás bude bolet, ale vězte, že nic netrvá věčně a vy se s tím brzy vyrovnáte. Ve vztahu si dejte pozor na třetí osobu, která se tento týden objeví, mohla by vás ohrozit.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Lásku vám přinese Dvojka pohárů. Nezadaní poznají osobu, která významně ovlivní jejich život, partneři pocítí hluboké propojení a vášeň, možná dojde i k nečekanému zasnoubení či svatbě. Užívejte si tyto pocity a berte své partnery takové, jací jsou a nesnažte se to změnit.

Zdroj článku:
  • Autorský text