Velký horoskop lásky na leden 2023: Berani si vyjasní nedorozumění, Lvi najdou svou spřízněnou duši

Velký horoskop lásky na leden 2023: Berani si vyjasní nedorozumění, Lvi najdou svou spřízněnou duši
V první polovině roku 2023 budeme pracovat na ukončení toxických vztahů, které naše životy již nenaplňují. Budeme pokračovat v trendu transformace vztahů, který probíhal již v roce 2022.

Vztahy, které nebudou dávat prostor naší osobnosti, budou muset skončit. Upřednostňována bude hlavně svoboda a nezávislost. Lidé budou toužit po tom, aby zůstali svobodní. Budeme pracovat na svém vnitřním uzdravení.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaše vztahy se v lednu zlepší a případná nedorozumění se vyjasní. Udržujte jasnost ve své komunikaci a snažte se zachovat si svou srdečnost. Zkuste strávit víc času se svými blízkými.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento měsíc možná potkáte partnera, po kterém jste už dlouho toužili. Je také dobrý čas na žádost o ruku a svatbu. Manželské štěstí si užijete. Hvězdy vám v lednu také věští společnou romantickou dovolenou, která vás sblíží. Vaše vztahy s rodinou a přáteli budou dobré.

Býci možná potkají vytoužený protějšek, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Romantika a láska mohou na začátku roku 2023 ustoupit, ale s postupem měsíce ledna existuje šance, že znovu vzplanete a obnovíte své spojení. Nesnažte se ostatním vnucovat žádné ze svých emocí. Vaše rodina bude na konci měsíce milující a bude vás podporovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V lednu nebude nejlepší čas na lásku a romantiku. V polovině měsíce se mohou dokonce objevit problémy. Řešte je v klidu a míru. Nereagujte přehnaně a dejte si ve vztahu dostatek prostoru. Pokud si necháte některé záležitosti projít hlavou a budete je řešit s odstupem, bude se vám lépe hledat jejich řešení. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Je velmi pravděpodobné, že v lednu najdete svou spřízněnou duši. Buďte ke svému partnerovi otevření a nehrajte žádné hry. V druhé polovině měsíce budou vztahy s přáteli a rodinou dobré. Každé nedorozumění z minulosti bude jasné. Zažijete chvíle štěstí s vašimi dětmi.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Měsíc leden věnujte svému osobnímu rozvoji a své duchovní energii. Nenechte své myšlenky příliš bloudit a zůstaňte co nejdál od zmatku. Nezasahujte příliš do partnerských a rodinných záležitostí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento měsíc budete příliš emotivní. Vyhýbejte se proto hádkám s blízkými a respektujte je. Neříkejte hrubá slova, abyste je nezranili. Respektujte jejich názory.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V lednu budete mít silné pouto se svým partnerem. Snažte se být otevření a upřímní. Bude to ideální čas na manželství a romantiku. Vztahy s rodinou a přáteli budou vzkvétat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento měsíc budete velmi sentimentální a emotivní. Buďte ve svém vztahu upřímní. Skrývat své emoce není nikdy dobrá volba. Mohli byste se chovat divně a být neobratní při jednání se svou rodinou a přáteli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V lednu můžete ve vašem vztahu očekávat vzestupy a pády. Věřte v sebe a v to, že uděláte správnou věc a zůstaňte v klidu. Nepoužívejte hrubá a urážlivá slova. Zapojte se do aktivit, abyste zaměstnali svou mysl a uvolnili se. Rodina vám bude oporou.

Kozorohům bude velkou oporou rodina, zdroj: adriaticfoto/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V lednu možná nebudete mít se svým partnerem ten nejlepší vztah. Nedorozumění může také utlumit váš milostný život. Promluvte si se svým partnerem a užijte si společný čas, abyste zvýšili vaši komunikaci a propojení. Snažte se také více komunikovat s rodinou a přáteli.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tento měsíc bude příznivý pro lásku a romantiku. Svobodní mohou dokonce navázat nový vztah. Pokud už dlouho hledáte svou spřízněnou duši, pravděpodobně na ni v lednu narazíte. Nezapomínejte na své koníčky, protože je možné, že na novou lásku narazíte právě při nich. Rodinné akce vás udrží v dobré náladě.

Zdroje článku: