Jak hodně jste nepříjemní ve společnosti jiných lidí, podle Vašeho znamení

Jak hodně jste nepříjemní ve společnosti jiných lidí, podle Vašeho znamení
Existují jedinci, kteří se v přítomnosti jiných lidí předvádějí. Na druhou stranu, jiní lidé nemají společnost jiných lidí rádi a jsou hodně nepříjemní, snad aby si jich ostatní přestali všímat a nechali je být, či nemusejí znát jiný způsob, jak si získat pozornost. Jak hodně příjemní či nepříjemní jste ve společnosti Vy, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte rádi zábavu a nechcete být ve společnosti jiných lidí nepříjemní, tudíž, i kdyby se mezi těmi lidmi nacházel Váš největší nepřítel, nepříjemné chování si necháte na později, až budete s dotyčným o samotě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud nejste vyloženě naštvaní, nejste ve společnosti nepříjemní a snažíte se reprezentovat celou svou rodinu v tom nejlepším světle. Nejste hádaví a dokážete si s lidmi rozumně popovídat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste nepříjemní téměř neustále, pokud ve společnosti nejste za účelem pobavení se, a to z toho důvodu, že se snažíte se změnit k obrazu jiných lidí, což může vést po čase k syndromu vyhoření nejen po pracovní stránce.

Rak (22. června – 22. července)

Rozhodně nejste ten typ člověka, který by se v přítomnosti cizích lidí cítil skvěle. Na veřejnost vycházíte v doprovodu přátel a ty nechcete zklamat, proto se chováte mile. Přítomnost ostatních Vás však vyčerpává a Vy se můžete chovat hrubě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste král či královna společnosti. Tam, kam vstoupíte, nastoupí dobrá nálada. Vždy se postaráte o zábavu všech. Nikdy ve větší společnosti nejste hrubí k nikomu, ledaže byste to považovali za hru.

Štíři se společnosti záměrně vyhýbají, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Myslíte si o sobě, že jste trapný člověk. Jakmile se dostanete do společnosti, stanete se hodně nepříjemnými, poněvadž předpokládáte, že to samé si myslí ostatní o Vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Občas se stane, že nechcete, aby si Vás ostatní lidé všímali, a tak jim nemístně sdělíte, ať odejdou pryč. Hlavně otázky týkající se Vaší osoby Vám přijdou trapné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Společnosti se vyhýbáte, poněvadž víte, že si ne vždy berete servítky a jste hádaví, když se ocitnete v neznámém prostředí. Alkohol je často Váš nejbližší přítel, pokud musíte být mezi neznámými lidmi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vůbec nejste ve společnosti jiných lidí nepříjemní. Rádi se bavíte a mnohem raději poznáváte nové lidi. Je pro Vás přirozené se stýkat s jinými lidmi a nikdy jim neodseknete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Téměř to vypadá, jako byste se ani nechtěli bavit. Máte často pocit, že Vám nikdo nerozumí. Paradoxně jste nejvíce společensky nepříjemní v momentě, kdy se snažíte polepšit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste snad ten nejnepříjemnější člověk ve společnosti. Chcete získávat nové přátele neustále, ale častokrát se dostanete do stavu, kdy jsou pro Vás lidé otravní, což jim vyčítáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Ocitnete-li se ve společnosti, nemáte rádi hádky ani předsudky, a tudíž se z mnoha lidí kolem Vás stanou Vaši přátelé. Negativitu nemáte rádi, proto ji neprovozujete.

Zdroj článku: