Horoskop na rok 2023 pro vodní znamení: Raci budou šťastnější, Štíři obnoví vztahy s blízkými a Ryby budou čelit smutku

Horoskop na rok 2023 pro vodní znamení: Raci budou šťastnější, Štíři obnoví vztahy s blízkými a Ryby budou čelit smutku
Vodní znamení čeká v roce 2023 poznání svojí mysli a svých emocí. Začnete více žít v přítomném okamžiku, což pomůže tomu, abyste zbytečně nevytvářeli negativní myšlenky v hlavě. Číslo 23 v tomto roce symbolizuje také fakt, že se všichni máme vracet ke své vnitřní pravdě a hledat svoje životní poslání, pokud jsme jej prozatím nenašli.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Nikdy jste nechápali lidi, kteří mluvili o tom, že žijí své poslání duše. V roce 2023 ovšem pochopíte, že každá práce má hlubší smysl, a to i ta vaše. Toto prozření způsobí, že budete každý den mnohem šťastnější. 

V rodině budete řešit zdraví. Dlouho bylo toto téma mezi vašimi příbuznými tabu, ale najednou se začnete otevřeně bavit úplně o všem. Jak se říká, co je vyřčené, je napůl vyléčené. Otevřenější a upřímnější konverzace v rodině bude něco nového, co doposud neznáte, ale bude to velice příjemné.

Ve vztahu čekejte několik problémů, které ovšem ve výsledku posílí váš vztah. Pokud jste nezadaní, objeví se několik nových potenciálních partnerů, proto si užívejte tento zájem, nemusíte se hned vázat. Jakmile budete připraveni na vztah, tak to poznáte, hlavně se do ničeho nenuťte. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

V roce 2023 posílíte svoji emoční inteligenci. Zapojíte více pohybu do života, proto přestanete s přílišným analyzováním věcí a přemýšlením nad něčím, co se třeba ani nestane. Tím, že se budete více hýbat, zabráníte vaší mysli, aby vymýšlela negativní myšlenky. Už jich bylo dost a je zapotřebí žít.

V minulosti jste udělali nějakou chybu ohledně vztahů, proto jí budete v tomto roce muset čelit. Nikdy nic nekončí a bohužel i tahle vzpomínka přetrvává a je potřeba, abyste ji uzavřeli. Zkuste si psát svoje emoce a myšlenky na papír nebo do mobilu, aby nevznikaly zbytečná dramata. 

V létě se vysvětlí některé nedořešené záležitosti v rodině. Obnovíte vztahy s blízkými, se kterými jste se na nějakou dobu trochu vzdálili. Pokud jste ale s někým spojeni srdcem, tak je jedno, jak dlouho se nevidíte, protože láska zůstává. Pamatujte, že rodinu si nevybíráme, ale dostaneme ji, když se narodíme, a má to opravdu svůj důvod. Proto pokud pečujeme o vztahy v rodině, tak máme dobré vztahy i jinde. 

Vodní znamení, zdroj: fizkes / Shutterstock

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

V roce 2023 se budete cítit velice naživu! Je to rok, kdy budete manifestovat své nové cíle a přání, nastavovat si nové hranice. Přestanete tedy tolik poslouchat svůj rozum, ale zapojíte do rozhodování a vnímání všeho i srdce. Bude to něco, co jste doposud moc nepraktikovali, ale uvidíte pozitivní výsledky. Důležitá je taky víra. 

V partnerství očekávejte velké novinky. Váš partner/partnerka změní povolání, a to nepřímo ovlivní i vaše soužití. Tím, že se oba zaměřujete spíše na práci, mnohem více si potom vážíte společného času. V tomto roce budete také čelit společně smutku, přijde nepříjemná zpráva.

Pro vás dva to ale bude znamenat prohloubení vašeho vztahu. Pokud jste doteď o svém protějšku pochybovali, tak přestanete. Budete přemýšlet o hodnotách, které máte vy i protějšek společné a o ně budete pečovat. 

V následujícím roce vás také čeká cestování, užijete si dovolenou, na kterou jste se dlouho těšili. Je zapotřebí, abyste byli „teď a tady“ a užívali si přítomný okamžik. Neřešte, co bylo, ani se příliš nezabývejte budoucností. V tento moment je všechno přesně takové, jaké to být má.

Zdroje článku: