V těchto znameních se rodí ty nejcitlivější ženy

V těchto znameních se rodí ty nejcitlivější ženy
Každé znamení zvěrokruhu definuje jiná vlastnost a charakteristika. Každý z nás má několik pozitivních vlastností, ale také svých slabých stránek. Nějaká znamení zvěrokruhu jsou ale citlivější než ta ostatní! Zajímá vás, zda právě vy jste zrozencem toho nejcitlivějšího znamení? Pak si přečtěte, která znamení to jsou!

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Ženy narozené v Býku jsou obzvláště citlivé, vnímavé a dobrosrdečné! Pokud jste narozené v Býku, máte opravdu dobré srdce a rozdáváte lásku, kde se dá. Nedokážete druhého odmítnout s jeho prosbami nebo se na druhého jednoduše vykašlat. To z vás samozřejmě činí velmi laskavého člověka a není pochyb, že jste dobrá dušička, ale máte také jistou nevýhodu – ostatní vás dokážou snadno využívat a manipulovat s vámi. Ale jelikož jste velmi vnímavá osobnost, lehce křivé jednání prokouknete a snažíte se tyto lidi odstřihnout.

Najděte si proto laskavého a láskyplného partnera, který vám neublíží. Ze vztahu je pro vás totiž vždy obtížné odcházet, protože jste velmi konzervativní typ člověka. Chce to najít vhodného partnera, který vaší dobroty nezneužije a pochopí vaši citlivou stránku a s úctou a respektem se k vám bude chovat. Jste také jedno z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu a vyhledáváte vztahy na celý život!

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Žena v Raku je jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu! Lidé si vás musí ihned oblíbit díky vaší velké empatii, altruismu a naslouchání. Jste opravdu skvělý společník, a hlavně věrný přítel. Vaší slabou stránkou však je až přílišná přecitlivělost. Kvůli tomu také můžete mít problémy se vztahy. Partner často nedokáže pobrat vaše neustálé změny nálad a přílišnou citlivost na různé podněty. Často u vás nelze odhadnout, kdy se vás druhý až příliš dotkne. Dokážete se ve vteřině rozbrečet a upadnout do sebelítosti.

Váš partner musí být velmi trpělivý, chápavý a vnímavý. Vyberte si takového partnera, který vás dokáže povzbudit, uchlácholit, vyznat vám city a otevřeně o nich mluvit a zároveň vám umět zlepšit náladu a zlehčit situaci. 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Ženy v Kozorohu jsou také jedny z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, ačkoli to navenek příliš neprojeví. Jste velmi čestné, přímé a loajální ženy, které druhé nikdy nezradí. Vyhledáváte dlouhodobé upřímné vztahy na celý život.

Ženy v Kozorohu jsou velmi citlivé a vnímavé, ačkoli se tak navenek neprojevují, neboť působí velmi odolně. Uvnitř však skrýváte velmi citlivou stránku a dobré srdce. Vaše láska je vroucí, stálá a upřímná. Navenek sice neumíte příliš vyjadřovat city a působíte chladně, přesto umíte druhému dát najevo lásku různými jinými způsoby.

Neodpouštíte zradu, člověk má u vás pouze jednu šanci, což je někdy od vás příliš sobecké, protože každý z nás chybuje a druhou šanci si zaslouží. Někdy dokážete být až příliš upřímní, náladoví a pasivní, a proto potřebujete velmi tolerantního a chápavého partnera, který vás přijme takovou, jaká jste, a vždy vás povzbudí.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ženy ve znamení Ryb jsou velice citlivé a vnímavé osobnosti! Ženy Ryby jsou velmi křehké, jemné a ušlechtilé. Dokážete se obětovat pro druhé a toužíte se spojit s druhou bytostí. Vaší slabou stránkou je, že vám dělá potíž být sama a velmi rychle se začnete fixovat na druhého, což vám může způsobit mnoho bolestí. Jste však velmi silná žena, která ví, co chce, a neúprosně si za tím jdete! Navazujete hluboké a dlouhotrvající vztahy a na prvním místě máte rodinu.

Vaší touhou je harmonická rodinná pohoda a klidný pohodový život. Váš partner by měl být naslouchavý, věrný a brát vás takovou, jaká jste. Vyhledáváte pouze upřímné a čestné lidi bez křivého a sobeckého jednání.

Zdroje článku: