Ženy zvěrokruhu, které přitahují úspěšné muže

Ženy zvěrokruhu, které přitahují úspěšné muže
Pokud vás přitahují muži, kteří jsou ve vysokém postavení, získat jejich pozornost je mnohem těžší, než získat pozornost méně úspěšných mužů, kteří jsou také tvrdý oříšek. Pokud jste se narodila v jednom z těchto znamení zvěrokruhu, máte velkou pravděpodobnost, že si vás alfa samec všimne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdy jste neměla problém najít si muže vašich snů, a to zejména díky vaší přitažlivosti a faktu, že si hrajete na nepřístupnou. Vášeň je ve vašem případě taktéž zvýšena a inteligence vaše charisma ještě podtrhuje. Muži z lepších vrstev si vás tudíž všimnou a okamžitě jim padnete do oka. Navíc najdete jakékoliv řešení na jakoukoliv překážku, která se mezi vámi a vaším vysněným mužem naskytne. Nevzdáváte se snadno, lépe řečeno se nevzdáváte nikdy. Před tím, co si umanete, se nezastavíte, dokud toho nedocílíte, a v případě lásky to platí dvojnásobně.

Ženy ve znamení štíra umí být velmi přitažlivé, Zdroj: Redchanka/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše sebevědomý postoj láká všechny muže a alfa samci nejsou žádnou výjimkou. Jste ctižádostivá a toužíte nejen po lásce, ale také po úspěchu. Kdekoliv se objevíte, tam dokážete zazářit. Váš nový objev natolik okouzlíte, že se hned za vámi vydá a zasype vás samou chválou. Víte, za co stojíte, víte, že máte vysokou hodnotu, a proto se zaměřujete zejména na krasavce, kteří jsou při penězích, aby mohli společně s vámi uživit celou rodinu a zbyly vám i peníze na to, abyste si vzájemně dávali cenné dárky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste seriózní ve svých závazcích. Cokoliv slíbíte, to splníte, nikdy se nestane, že byste nedodržela své slovo. A to na vás mají muži rádi – společně s vaším rozumem a praktičností. Máte všechny znaky úspěšné ženy, stejně jako váš objev. Navíc alfa muže ještě můžete okouzlit vaší bezchybnou pletí, jíž si celý život udržujete. Také si u tohoto typu mužů šplhnete faktem, že jste soběstačná. To je přesně to, co on potřebuje, aby mohl v klidu pracovat. Může věřit vašemu slovu, nikdy zbytečně nepřeháníte. Také jste schopna se o něj postarat, pokud mu nebude nejlépe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ceníte si bezpečí a stálosti vztahu, nejste přelétavá. To ocení mnoho mužů, kteří jsou zaměřeni hlavně na kariéru, stejně jako to, že i vy jste opravdu pracovitá. Co dostanete za úkol, to okamžitě splníte. Jste též dobrá hospodyňka, která svému muži vždy navaří, vypere a poklidí. Rodinu a zázemí máte mnohem raději než zábavu. Přitahujete samce z lepších vrstev úplně nejlépe z celé rodiny zvěrokruhu. Vždy víte, jak alfa samce sbalit, aniž by tušil, že tento plán byl váš, nikoliv jeho. Muži si váží vaší upřímnosti a schopnosti přizpůsobit se jeho požadavkům.

Zdroj článku: