Partnerský horoskop na 4. prosincový víkend: Ryby budou sdílnější, Váhy optimistické

Partnerský horoskop na 4. prosincový víkend: Ryby budou sdílnější, Váhy optimistické
Nov v Kozorohu, který nastává v pátek, nám umožní pracovat na vztahu, pokud ještě potřebuje doladit drobné chyby. V opačném případě se pouto mezi námi a partnerem prohloubí. Štědrý den dopadne dobře a v neděli pocítíme opravdové štěstí. Jak si partnera a vztah celkově užijete Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš vztah se opět oživí v pátek, kdy využijete přebytek své energie, abyste Vy i Váš partner prožili krásné svátky. V sobotu proto budete zajedno a Vaše nápady se u partnera setkají s úspěchem. V neděli partnera můžete pozvat na společnou procházku, budete si toho mít tolik co říci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete na partnera změnit svůj názor již v pátek, nebude se však jednat o negativní změnu, spíše si uvědomíte, jak hodně jste ho podcenili. V sobotu se společně hodně nasmějete. V neděli se Vaše nálada začne vracet k normálním hodnotám, avšak partnera si budete vážit více.

Blíženci (21. května – 21. června)

Napětí ve Vaší mysli skončí, jakmile se v pátek probudíte. Na partnera budete opravdu hodně milí v pátek i v sobotu, poněvadž takto byste si přáli, aby se k Vám zachoval on. V neděli budete komunikovat o mnoha tématech, vyšší moc bude pravděpodobně jednou z nich.

Rak (22. června – 22. července)

Již od pátku pochopíte, co jste dělali ve vztahu špatně a co dělal špatně Váš partner. Je načase se při vánoční náladě posadit vedle sebe a probrat Vaše poznatky. Vánoční náladu tím nezkazíte, naopak partner si uvědomí to samé co Vy. Dokud mu to neřeknete, nemusí to vidět stejně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Den před Štědrým dnem nebudete zahálet a budete pilovat všechny nedostatky, které Vám kazí vánoční náladu. Partner se k Vám připojí. Výsledkem bude spokojená domácnost a skvělá nálada. V neděli si budete skvěle rozumět s partnerem i s jeho rodinou, k níž zavítáte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner bude mít jistě radost, poněvadž Vaše sexuální touha se zvýší již v pátek a potrvá celý víkend. Vaše intuice Vám poradí, jak postupovat, abyste se oba cítili příjemně. Tento víkend neexistuje nic, co by Vás dokázalo rozhádat.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek budete mít tendenci pořizovat si nové věci pro svou domácnost. O nákupu dekorací se svěřte partnerovi, bude k tomu mít co říci. V sobotu můžete vzít partnera ke své rodině, Vaši rodiče mohou potřebovat pomoc Vás obou. V neděli budete šířit optimismus do celého okolí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vánoční nálada se u Vás dostaví již v pátek. Budete si s partnerem chtít povídat celý den, v sobotu se tato potřeba ještě umocní. Může Vám ale přijít, že vztah samotný ztrácí kouzlo. To, že jste na omylu, Vám potvrdí nedělní hrátky s partnerem nejen intimního charakteru.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek se s partnerem dáte do řeči, ovšem příliš Vám to nepůjde, poněvadž Vy si budete chtít povídat převážně o své finanční situaci. Alespoň v sobotu se zaměřte na odpočinkový režim. Pokud budete s partnerem dostatečně komunikovat i o jeho zálibách, vztah se výrazně zlepší v neděli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek se Vám v partnerství splní to, po čem toužíte nejvíce. Možná jste se v poslední době hodně pohádali a Vy se chcete usmířit, možná chcete, aby Váš partner bral vztah vážněji. Štědrý den bude ve znamení veselí a smíchu. V neděli Vás partner pozitivně překvapí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete partnerovo chování srovnávat s někým z Vaší minulosti. Neměli byste nad tím tolik přemýšlet, pouze byste si zničili svátky, které můžete strávit společně a v klidu. V neděli si uvědomíte, co k partnerovi skutečně cítíte, a dáte mu to najevo.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend budete hodně společenští, což pocítí i Váš partner. Budete s ním mnohem sdílnější, podělíte se s ním o všechny své myšlenky. Sblíží Vás to. Začne to v pátek a vyvrcholí v neděli. S partnerem též můžete vyrazit do společnosti, můžete si najít společné přátele.

Zdroj článku: