Znamení zvěrokruhu, která se nikdy neřídí žádnými pravidly

Znamení zvěrokruhu, která se nikdy neřídí žádnými pravidly
Dodržovat stanovená pravidla je extrémně důležité pro správný chod domácnosti, silničního provozu či čehokoliv jiného. Ovšem pokud v tomto seznamu znamení zvěrokruhu, která se neřídí žádnými pravidly za žádných okolností, najdete i své znamení, s největší pravděpodobností vám dodržování pravidel nic neříká.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdo je příliš nerozhodný, pro toho je opravdu těžké dodržovat pravidla. A pro vás to platí dvojnásobně. Přejete si vytvořit si váš vlastní životní styl, do kterého by lidé příliš nemluvili, a proto porušujete veškerá pravidla. Další důvod je, že se značně zviditelníte. Lidé se o vás začnou zajímat ve velkém, což vám také dělá nemalou radost.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od svého narození jste byli stvořeni k tomu, abyste pravidla porušovali. Neporušujete pouze svá vlastní pravidla, avšak co se týče ostatních pravidel, ta porušujete v jednom kuse, a to zejména kvůli vaší touze čelit různým výzvám a vymýšlet si vlastní výzvy, abyste si dokázali, že pro vás nic není nemožné. Neporušujete pravidla proto, že byste chtěli udělat dojem na ostatní, jde vám pouze o to si dokázat, že zvládnete cokoliv.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Též vy nedodržujete žádná pravidla a ani si žádná nevytváříte. Prostě si běžíte životem s myslí svobodného člověka a nezastavíte se, dokud nedorazíte až na konec své cesty. Dobrodružství je to, co vás naplňuje, ne pravidla, jimiž byste se měli řídit. Absolutně vás nezajímá, co po vás ostatní chtějí, abyste dělali. Rádi pravidla porušujete, protože vám jde hlavně o zábavu, jíž byste s pravidly nikdy nedosáhli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Žijete si svůj vlastní život a pravidla rozhodně nejsou nic, co byste chtěli následovat. Ostatním lidem se můžete jevit zvláštní, až divní, ovšem jedná se o váš životní styl, jehož změnou byste se začali nudit. Věříte spíše ve své vlastní činy než v pravidla. Jste si jisti, že můžete vést plnohodnotný život pouze v případě, že se budete odlišovat od ostatních, což bohužel znamená také neschvalování a nedodržování toho, co se od vás očekává.

Ryby (19. února – 20. března)

Daří se vám hlavně díky vaší intuici. Proplouváte si životem bezstarostně. Pokud se stane, že se od vás něco očekává, dotyčný člověk bude opravdu zklamaný. Nikdy nic neděláte předepsaným způsobem. Kvůli vaší intuici si komplikujete život, ovšem jakmile dojde na závažné rozhodnutí, nikdy neuvažujete o následcích svých činů. To má za následek, že později litujete všeho, co jste udělali, a utápíte se v beznaději plné otázek, proč jste něco neudělali jinak. Nicméně, pokud dojde na podobné rozhodnutí, jednáte opět intuitivně.

Zdroj článku: