Jak jednotlivá znamení zvěrokruhu vyjadřují vděčnost?

Jak jednotlivá znamení zvěrokruhu vyjadřují vděčnost?
Být vděční není žádná ostuda. Je to běžná reakce, pomocí níž děkujeme určitému člověku, že nám pomohl, a chceme pro něj to nejlepší. Každý člověk však projevuje vděčnost jinak. Jak projevujete vděčnost Vy podle astrologie?

Beran (21. března - 19. dubna)

Vždy dotyčnému člověku nabídnete protislužbu. Pokud žádnou nepotřebuje, vyjadřujete vděčnost pozváním na společný oběd či jinou společnou aktivitu.

Býk (20. dubna - 20. května)

Jste mistr ve vaření, a proto, pokud pro Vás někdo udělá něco pěkného, svou vděčnost projevíte uvařením toho nejlepšího jídla, jaké umíte uvařit, přímo pro tuto hodnou osobu.

Blíženci (21. května - 20. června)

Pokud se někomu chcete odvděčit, zapojíte svou kreativitu a vytvoříte vlastníma rukama kartičku, na níž dotyčnému hodně poděkujete, či mu vlastnoručně vyrobíte hezký dárek.

Rak (21. června - 22. července)

Poděkujete dotyčnému přímo do očí, aby nepochyboval o tom, že si zasloužil Vaši vděčnost. Víte příliš dobře, jaké to je, pokud nevíte, zda jste pomohli dostatečně a dotyčný Vaši snahu ocenil.

Lev (23. července - 22. srpna)

Děláte přesně to, co byste si Vy sami přáli. Vybíráte dlouhé dny nejvhodnější dárek jako poděkování. Domníváte se, že je to mnohem lepší než slova, která nemusí být sdělena upřímně.

Panna (23. srpna - 22. září)

Chodíte za dotyčnou osobou, jak nejčastěji to jde, a snažíte se jí pomoci, pokud něco potřebuje. Neustále se ujišťujete, že opravdu už nepotřebuje nic, co byste ještě mohli udělat.

Panna - snaží se pomoci, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Váhy (23. září - 22. října)

Jste hodně upřímní, a pokud chcete, jste také hodně kreativní. Toho využijete k projevu své vděčnosti. Člověku, který Vám pomohl, napíšete dlouhý děkovný dopis.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Dotyčný dobrý člověk od Vás může dostat cokoliv, co se dá vyrobit vlastníma rukama a je to hodně kreativní. Může jít o dlouhé hodiny vyráběný dárek či nevšední sušenky, které jsou originální a domácí.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Jste blázen do inspirativních vět a povídek. Pokud Vám někdo stojí za tu námahu, abyste mu projevili vděčnost, věnujete jim své oblíbené inspirativní povídky nebo nějakou sepíšete sami.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Ať se děje, co se děje, držíte se toho, co se od lidí obvykle očekává. To znamená, že svého zachránce pozvete ven nebo na společný oběd či společnou večeři.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Pokud Vám na někom tak hodně záleží, že k němu cítíte vděčnost, usmíváte se na něj vždy, když na něj narazíte. Pokud jde o Vašeho známého, dokonce ho obejmete.

Ryby (19. února - 20. března)

Vyberete všechny obrázky, které se Vám líbí a které Vás vždy spolehlivě rozesmějí, a pošlete je člověku, kterému chcete vyjádřit vděčnost. Jste vděční sdílením svých vzpomínek.

Zdroj článku: