Která znamení jsou nejlepšími spolubydlícími?

Která znamení jsou nejlepšími spolubydlícími?
Pokud s někým sdílíme náš domov, vyskytnou se dvě možnosti – buď dotyčný bude hotový anděl a bude nám pomáhat se vším, co k údržbě domova patří, nebo bude mít vše na háku. Dnes se zaměříme na tu první kategorii, totiž na hvězdná znamení, která nám jako spolubydlící podají pomocnou ruku, kdykoliv je zapotřebí.

Rak (22. června – 22. července)

Jste extrémně milí k okolním lidem a rádi udržujete svůj domov v čistotě. Kombinace těchto dvou vašich vlastností z vás dělá jednoho z nejlepších spolubydlících, jaké si všichni mohou přát. Pokud je v domově nepořádek, jste první, kdo vstane a uklidí ho.

Neustále se zajímáte o to, jak se vaši spolubydlící cítí a jestli jsou spokojeni s tím, co v bytě nebo domě děláte. Pokud je váš spolubydlící nějakým způsobem naštvaný, jste ochotni udělat vše pro to, aby tomu tak nebylo. Rádi nasloucháte problémům a ještě raději vymýšlíte vhodné řešení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste dokonalým spolubydlícím pro osoby, které mají rádi svůj klid a potřebují občasnou samotu. Neobtěžujete ostatní svou zvědavostí a všímáte si pouze svého. Ovšem pokud váš spolubydlící něco potřebuje, jste tu vždy pro něj. Pokud jde na důležitou schůzku a nemá žádné oblečení odpovídající dané události, nedělá vám problém nabídnout mu svůj šatník či make-up.

Běžně se též dělíte o jídlo, které si koupíte, poněvadž pro vás není tolik důležité sníst vše, co si za peníze koupíte. Též peníze půjčujete ve velkém a nespěcháte na splacení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste sice trochu temperamentnější, ale pokud jde o zábavu a výběr míst, kde se dá zabavit, jste ti praví spolubydlící. Pokud si váš spolubydlící chce posedět na poklidném místě, najdete ho a zavedete spolubydlícího na toto místo.

Pokud se chce spolubydlící bavit, také v tomto případě najdete vhodné místo. A pokud vašeho spolubydlícího začne trápit nějaký problém, vmžiku ho vyřešíte a vymyslíte nějakou aktivitu, při níž se dá zabavit, a svého známého rozveselíte spoustou vtipných historek, při jejichž vyprávění skvěle využijete svou zábavnou povahu.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud někdo potřebuje spolubydlícího, který se bez zbytečných řečí podílí na chodu domácnosti nehledě na to, co má zrovna na práci, jste těmi pravými. Jste loajální ke všem, s nimiž sdílíte společné bydlení, a váš spolubydlící vás nejspíše vnímá jako požehnání, jako dar od Boha.

Pokud se někomu nedostává podpora od rodiny a přátel, vy jste ti, kteří vždy podpoří plány a myšlenky vám blízkého člověka. Jste ten oporný člověk, kterému se lze vyplakat na rameno, když je nejhůř, což z vás činí anděla v lidském těle.

Zdroj článku: