Horoskop na 1. listopadový týden: Střelci vyřeší svou minulost, Lvi budou přecitlivělí

Horoskop na 1. listopadový týden: Střelci vyřeší svou minulost, Lvi budou přecitlivělí
Pondělí, úterý, středa a čtvrtek nám dají pocit soucitu. Budeme se domnívat, že všichni lidé jsou k nám milí. Vše se změní v pátek, kdy se Venuše dostane do vlivu hádavého Štíra. Sobota bude pokračovat ve stejném duchu. Neděle se změní jen trochu, budeme mít pocit, že nám nikdo nerozumí. Jaký bude Váš první listopadový týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přátelé pro Vás budou od pondělí do čtvrtka ti, s nimiž strávíte většinu svého času, pokud momentálně nemáte partnera. Po celý víkend budete extrémně upovídaní, což nebude vždy dobře. Můžete lehce někoho naštvat. V neděli navíc popřemýšlíte, zda jste stále sami sebou.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí a v úterý se zaměříte pouze na práci. Budete mít ze svých výsledků opravdovou radost. Ve středu a ve čtvrtek značně zvolníte a budete se raději setkávat se svými přáteli. V pátek a v sobotu se připravte na zklamání, které přijde. V neděli budete smutní, spojte se s lidmi, kteří Vás dokážou rozveselit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud chcete zjistit, co Vás čeká v budoucnu, od pondělí do čtvrtka se Vám budou objevovat různá vodítka. Pokud se nechcete o víkendu trápit, měli byste navštívit přítele, s nímž jste schopni se pobavit a který Vás dokáže rozesmát. Nicméně o víkendu se nevyhnete své nedůvěře k ostatním.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne se budete chtít bavit, navštívíte proto své přátele, s nimiž si rozumíte nejvíce. Uprostřed týdne si odpočinete od svých starostí, což Vás potěší. V pátek a v sobotu budete nuceni změnit své víkendové plány, možná se do někoho zamilujete. V neděli někomu slíbíte něco, co Vám vyhovovat nebude.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí budete mít mimořádně veselou náladu, navštívíte člověka, na němž Vám záleží. Vaše nálada Vás opustí až ve čtvrtek, ovšem v úterý pozor na přecitlivělost. V pátek se s někým pohádáte, bude mít jiný názor na lásku či politiku. V neděli pro Vás bude láska nepřístupná.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne se nemusíte cítit nejlépe, pro zlepšení nálady se střetněte s člověkem, na němž Vám záleží nejvíce, nebo se naplno ponořte do práce. V pátek a v sobotu nebudete reagovat správně, budete mít sklon ke hněvu. V neděli budete příliš kritičtí ke všem kolem sebe.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí budete myslet romanticky, pokud zrovna nemáte svou spřízněnou duši, vzdělávání se stane skvěle strávenou aktivitou. Od úterý do čtvrtka si nemusíte být jisti vším, co děláte. O víkendu si promluvíte s člověkem, který Vám pomůže vyřešit Vaše problémy, ale v neděli nebude mít čas.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začátkem týdne zatoužíte po romantice. Pokud momentálně nemáte partnera, vyrazíte na lov do společnosti. Pátek a sobotu strávíte pracovně, láska pro Vás tyto dny bude znamenat slovo, které by se před Vámi nemělo vyslovovat. V neděli budete na vše zastávat zcela negativní názor.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Od pondělí do pátku budete myslet romanticky. Pokud nemáte partnera, s nímž byste mohli sdílet romantiku, můžete si nějakého najít během svých cest za dobrodružstvím. Pokud jste se nedávno s partnerem rozešli a stále na něj myslíte, o víkendu tento bývalý vztah ve své mysli plně uzavřete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začátkem týdne zatoužíte po lásce nehledě na to, zda máte partnera nebo nikoliv. To Vám vydrží do čtvrtka. Nebudete chtít mluvit o ničem jiném. V pátek a v sobotu si dejte pozor, abyste se střetli pouze s dobrými přáteli, dostanete totiž radu, která Vám pomůže pouze od dobrých přátel. V neděli se izolujete od ostatních.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je čas zajít za svými přáteli na začátku týdne, poněvadž právě s dobrými přáteli Vás čeká největší zábava. Toto platí do čtvrtka. V pátek a v sobotu budete chtít lidem vysvětlit, že jejich nápady nejsou nejlepší, ale nezvolíte nejjemnější způsob. V neděli začnete být přesvědčeni, že Vás ostatní nenávidí kvůli Vašim citům.

Ryby (19. února – 20. března)

Pondělí a úterý strávíte aktivitami, které Vás baví nejvíce. Ve středu a ve čtvrtek poznáte člověka, který s Vámi bude sdílet pohled na život, může se jednat o Vašeho budoucího partnera. V pátek nebo v sobotu se dozvíte informaci, která Vás vůbec nepotěší. V neděli můžete pochybovat o lásce.

Zdroj článku: