Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejhoršími spolubydlícími?

Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejhoršími spolubydlícími?
Mezi námi existuje mnoho lidí, kteří pro své známé nehnou ani prstem. To platí i v případě, že by u jednoho z těch známých bydleli a mají střechu nad hlavou jen díky tomu člověku, který je k sobě vzal, když jim bylo nejhůře. Pokud patříte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, zřejmě svým spolubydlícím život neulehčujete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš spolubydlící nemůže počítat s tím, že byste mu dali nějaké peníze navíc na jídlo, nájem nebo oblečení, jinak bude zklamán. Rádi šetříte, ovšem na druhou stranu, pokud vám někdo dá nějaké peníze navíc, rádi je přijmete. Mnohem větší radost vám udělá, pokud váš spolubydlící vytáhne ze svých soukromých úspor nějaké peníze a zaplatí za vás večeři, poněvadž si poté můžete dovolit dražší jídlo, protože za něj neutratíte ani korunu.

Mnohem častěji se stává, že člověk, s nímž sdílíte domácnost, si jde pro své jídlo do lednice a nenajde ho, poněvadž vy jste ho již před hodinou snědli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte spoustu času na vytváření a realizování šílených plánů, které vám později nějakým pro ostatní záhadným způsobem vyjdou, avšak to neplatí o údržbě domova. Pokud jde o domácí práce, jste neuvěřitelně líní. Řeknete si, že vám to tak vyhovuje, pokud někdo jiný dělá domácí práce.

Vy přece všechen svůj čas věnujete vydělávání peněz, tak nenacházíte důvod, proč byste měli pro ostatní hnout prstem. A pokud vás někdo tlačí do domácích prací, vy se jim budete vyhýbat, dokud to naštvaný spolubydlící neudělá za vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Patříte k těm lidem, kteří jsou zároveň nejlepšími i nejhoršími spolubydlícími. Pokud jde o zábavu, jste opravdu dobří a patříte k těm nejlepším, ovšem pokud nemáte příliš dobrou náladu, být s vámi je čisté zlo. Mimo to si vždy zařídíte, abyste dostali od svých spolubydlících nějaké jídlo zdarma. Ať navazujete jakýkoliv vztah, vždy se ujistíte, že z toho vztahu budete mít co těžit.

To platí také o sdílené domácnosti. Necháváte si nosit večeři, abyste nemuseli nikam chodit. Váš spolubydlící vám většinou platí cestu do práce a z práce, abyste nemuseli plýtvat vlastními penězi.

Beran (21. března – 19. dubna)

Milujete, když děláte naprosté minimum toho, co se od vás očekává. Důležité pro vás je, abyste měli prospěch ze všeho, co uděláte, a proto si často berete peníze jako úplatek za to, že vykonáte nějakou domácí práci – rovněž můžeme říci vaši povinnost.

Nechcete uklízet, avšak rovněž nesnášíte, pokud se někdo dotýká vašich osobních věcí, a tudíž v domácnosti vytváříte obvykle dusno. Klidně lžete, abyste nemuseli nic dělat.

Zdroj článku: