Výběr partnera podle barvy očí dokáže určit, jaký charakter u člověka hledáme

Výběr partnera podle barvy očí dokáže určit, jaký charakter u člověka hledáme
Barva očí představuje pouze jednu ze sta dalších možností, podle čeho si vybírat partnera. Studie od různých vědců se nás snaží přesvědčit o důvodech, podle kterých se řídí naše mysl.

Podle nejnovějších poznatků se přišlo na to, že s největší pravděpodobností skončíme s někým, kdo má stejnou barvu očí, jakou měl jeden z našich rodičů.

Černé oči

Černé a extrémně hnědě zbarvené oči jsou vzácné a obalené tajemstvím. K sobě potřebujete najít stejně naladěného partnera, který je stejně záhadný a nechá vás v klidu hádat. 

Váš partner by měl mít různé stránky osobnosti, protože jednoduchost je pro vás prostě nudná. Snaží se být neustále okouzlující a nic není pro člověka přitažlivější než člověk, který má hloubku a temnou duši.

Hnědé oči

Ve světě se pohybuje tolik odstínů hnědé, že žádný hnědooký jedinec nemůže být stejný. Lidé s těmito očima jsou ve většině případech optimističtí a kreativní. Dokáží vás okouzlit svým nasazením pro věc.

Pokud hledáte spřízněnou duši pro vaše hnědé oči, měli byste se poohlédnou po někom, kdo je opravdu věrný. Váš vztah musí být na stejné úrovni, potěšení musí být oboustranné. 

Modré oči

Modré oči jsou velmi zajímavé a nápadité. Lidi s modrýma očima jsou především hlubocí a smyslní. Ve vaší podstatě se skrývá něco velmi prvotního a krásného.

Pro vaše hluboké studny se hodí partner, který dokáže odrazit širokou osobností. Potřebují být citliví a zároveň drsní, silní i vřelí, milující a vyzývaví.

Oříškové oči

Oříškové oči jsou kombinací pro hnědou a zelenou. Jako takoví máte dokonalou kombinaci elegance a smyslnosti. Lidé s těmito očima jsou v kontaktu se svými vnitřními emocemi a mají tendenci být více introvertní. To znamená, že nemají smysl pro humor.

Šedé oči

Lidé s touto barvou jsou opravdu vzácní a trvá strašně dlouho, než se vám otevřou. Proto by měl být partner kreativní a expresivní.

Zelené oči

Zelená barva je symbolem přírody a života. Tito lidé se pohybují mezi syrovostí a zvířecích instinktů, bezpodmínečnou láskou a chtíčem, klidem a vášní.

Partner pro takovýto typ lidí by měl být starostlivý a osobitý. Měl by vám lásku ukázat a dokázat.

Zdroje článku: