Nejvíce otevření a velkorysí šéfové podle horoskopu

Nejvíce otevření a velkorysí šéfové podle horoskopu
Snad každý si přeje mít nadřízeného, který zbytečně nekřičí, pokud to není nezbytně nutné. Pokud jste něčí nadřízený a spadáte do některého z uvedených znamení zvěrokruhu, vaši podřízení vás rozhodně mají rádi a považují vás za otevřeného a velkorysého šéfa.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nasloucháte osobním problémům svých podřízených, což z vás dělá skvělého nadřízeného. Máte silnou pracovní morálku, a pokud vaši podřízení musí pracovat efektivněji, sdělíte jim to napřímo a s klidem.

Pokud vaši podřízení nestíhají, neváháte a jdete jim pomoci, aby se nedostali do přílišného stresu, poněvadž víte, že stresem se pracovní morálka rychle snižuje. Vaši podřízení vás mají opravdu rádi, poněvadž vám mohou sdělit opravdu cokoliv a vědí, že uděláte, co bude ve vašich silách, abyste jim pomohli z jejich momentální nepříznivé životní situace. Podřízení vás vnímají spíše jako známého než jako šéfa.

Váhy (23. září – 23. října)

Nikdy nikoho nezatěžujete přílišnou prací, spíše většinu břemena převedete na sebe, aby se vaši podřízení příliš nenamáhali. Za to jsou vám níže postavení spolupracovníci opravdu vděční.

Jste profesionální, a přesto ke všem přátelští, čehož si všichni lidé na vašem pracovišti opravdu cení. Pokud se někomu něco opravdu povede, vždy od vás dostane prémii. Velice si vážíte podřízených, kteří do práce přinesou nové nápady na vylepšení. Propagujete zaměstnance s těmi nejlepšími nápady a snažíte se, aby šli pro ostatní příkladem. Ceníte si svých podřízených stejně jako oni vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na své podřízené jste extrémně přísní, nicméně to vám nebrání stát se otevřeným a velkorysým šéfem. Kdokoliv pod vámi pracuje, k tomu se chováte extrémně mile a přátelsky, dokud dělá řádně svou práci.

Pokud máte pocit, že se vaši podřízení nudí, zařídíte menší komické číslo s hlavním protagonistou – vámi. A pokud se jde na kolektivní oběd, vaši podřízení si s sebou nemusí nosit vůbec žádné peníze, poněvadž veškeré náklady zaplatíte vy. Je to proto, že milujete pocit, že si vás lidé váží a podporují vaše myšlenkové pochody. Bonusem je, že vás všude vychválí.

Každý si přeje mít nadřízeného, který zbytečně nekřičí, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Svůj pracovní tým berete jako svou vlastní rodinu. Staráte se o to, aby nikomu nic nechybělo a všichni se měli nadmíru dobře. Přejete si, aby se všichni v práci měli nejlépe ze všech lidí na světě. Jste ten nejlaskavější nadřízený, jakého si kdo může přát. Velkou část svého času věnujete tomu, abyste zajistili, že každý má takovou pracovní pozici, kterou zvládne. Klidně budete pracovat několik hodin přesčasu, jen abyste se ujistili, že na přesčas nemusí nikdo jiný z vašeho týmu.

Zdroj článku: