Horoskop na 1. zářijový víkend: Býkům se zlepší nálada, Vodnáři pořeší finance

Horoskop na 1. zářijový víkend: Býkům se zlepší nálada, Vodnáři pořeší finance
V pátek se Měsíc bude nacházet pod vlivem Štíra, ovšem tentokrát na hádky nebude příliš mnoho času, poněvadž ve hře budou i Neptun a Pluto. V sobotu se Měsíc přesune do Střelce, což může okořenit vztah. Tento víkend byste si měli s partnerem náležitě užít. Jak je Vám nakloněn osud? Přečtěte si tento článek a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek budete mít hromadu práce. Naplánovali jste si činnosti na celý víkend, ale již v pátek pocítíte, že chcete mít klidný víkend bez stresu. Pořádně se zapotíte, ale zvládnete to. V sobotu vstanete s úžasnou náladou a začnete podnikat nové věci. Neměli byste se nijak omezovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pátek se Vám může zpočátku jevit jako nejhorší den ve Vašem životě. Budete náladoví a nic se Vám nebude dařit. To se změní večer a vydrží to po celý zbytek víkendu. Budete se cítit, jako by Vás nic lepšího nemohlo potkat. Vše, na co sáhnete, se Vám zdaří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše zvědavost dosáhne v pátek víkendového vrcholu. Budete se až přehnaně zajímat o to, co se ve Vašem okolí děje. V sobotu budete myslet romanticky a můžete si užít volný čas s člověkem, na němž Vám záleží. V neděli může dojít k nedorozumění s kýmkoliv, dávejte pozor, co Vám, kdo říká.

Rak (22. června – 22. července)

Inspirace Vás bude v pátek naplňovat. Nebudete však sedět na zadku, hned začnete své plány realizovat. Pokud Vám v realizaci brání nějaký blok, v sobotu ho odstraníte. Neděle bude ve znamení klidného partnerství, pokud partnera nemáte, jeden potenciální je ve Vaší blízkosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše kreativita dosáhne v pátek vrcholu. Kamkoliv přijdete, tam budete mít spoustu nápadů, jak prostředí vylepšit. Začnete u sebe doma. Sobota a neděle slibují romantiku, pokud partnera nemáte, můžete se poohlédnout po okolí nebo k sobě pozvat někoho, s nímž si představujete romantiku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dejte si pozor, co si v pátek na celý víkend naplánujete. Je možné, že si toho vymyslíte tak hodně, že to za celý víkend nestihnete. Pokud jste se v blízké době s někým pohádali, v sobotu se situace vyjasní, vše si vyříkáte. V neděli budete odpočívat doma, budete sbírat energii na náročný týden.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek nevyrazíte ven, budete zamlklí a nebudete si přát se s kýmkoliv setkat. Můžete přemýšlet o svém životě. V sobotu si pořádně poklidíte, což Vám dodá náladu na setkání s lidmi, jimž důvěřujete. V neděli si sestavíte řád, který budete chtít dodržet, poněvadž v pátek Vám život přišel prázdný.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek toho budete mít hodně a budete to potřebovat všechno stihnout. Naplánujete si sraz s přáteli, práci i strávení času s nejbližší osobou. V sobotu pocítíte touhu pomoci druhým lidem. V neděli budete opět myslet pracovně, avšak na romantiku si též budete chtít vyhradit nějaký čas.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem víkendu si ukousnete příliš velké sousto. Nebudete nic stíhat. V sobotu nastává Váš odpočinkový den a Vy to víte, tudíž se v pátek přepracujete. V neděli se můžete chytit pracovní příležitosti, o níž se doslechnete nebo jíž najdete na internetu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přes celý víkend budete mít skvělou náladu a budete pomáhat ostatním lidem. Vše začne v pátek, kdy budete plni soucitu a vyslechnete lidi, kteří se budou chtít někomu s něčím svěřit. Vaše dobrá nálada v sobotu zapůsobí i na ostatní. V neděli si nastavíte pravidla, podle nichž se budete řídit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kreativita bude Vaším symbolem pátečního dne. Taktéž budete uvažovat o financích, možná se budete muset uskromnit, možná se chytíte první pracovní příležitosti, která se naskytne. V sobotu se setkáte se svými přáteli a skvěle se pobavíte. V neděli můžete své přátele v něčem podržet.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastupuje obrovské množství kreativity, jíž můžete využít, abyste učinili lidi kolem Vás šťastnějšími. V pátek a v sobotu budete nejkreativnější, ale také soucitnější než kdy jindy. Řešte problémy ostatních lidí v tyto dny. V neděli si vytvoříte pravidla, jež budete chtít dodržovat.

Zdroj článku: