Co vás čeká v lásce v měsíci září podle výkladu tarotových karet?

Co vás čeká v lásce v měsíci září podle výkladu tarotových karet?
Láska je téma, které zajímá téměř každého z nás. Co si pro jednotlivá znamení připravil měsíc září? Pojďme se společně podívat, na koho čeká štěstí v lásce a komu se naopak příliš dařit nebude. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

V září možná potkáte člověka, se kterým Vás čeká velmi slibná budoucnost a pevná spojení. Je také pravděpodobné, že už tohoto člověka znáte, ale prozatím se jednalo o lásku platonickou. V září se ale dočkáte vzájemného sblížení. Pokud se nebudete situace vyvíjet tak, jak si přejete, netruchlete. Brzo vše bude zalité láskou a sluncem.

Býk (21.4. - 21.5.) 

V září budete toužit po pevném a bezpečném vztahu a důraz budete klást především na věrnost a trvalost tohoto spojení. Ať už se jedná o partnera současného, nebo budoucího, budete se snažit Váš vztah posílit. Dejte si ale pozor na zbytečnou žárlivost. Ta není na místě a mohla by Vám výrazně uškodit. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Září pro Vás bude v lásce velmi pozitivní. Pro některé z Vás se chystá dokonce usmíření s bývalým partnerem/partnerkou a velký návrat. Ti, kteří jsou ve šťastném vztahu, mohou také dokonce uvažovat o svatbě a zpečetění Vaší lásky. V září se dočkáte velké harmonie a hravého krásného období.

Rak (22.6. - 22.7.) 

Září pro Vás bude v lásce měsícem rozhodování. Možná se rozhodujete mezi dvěma osobami a nevíte, kterou z nich si vybrat. Dejte si ale pozor, abyste nepřebrali. Poslouchejte především své srdce a nerozhodujte se rozumem. Pozor si dejte také na rozbouřené a vyhrocené emoce.

Lev (23.7. - 22.8.) 

V září na Vás čekají krásné nové začátky, které Vám přinesou mnoho hojnosti. Pokud jste zatím bez velké lásky, potkáte člověka, se kterým si dokážete představit společný život. Pokud už svou drahou polovičku máte, čekají na Vás nové společné začátky a obnovení Vaší lásky a vášně.  

Panna (23.8. - 22.9.) 

V září budete mít na svého partnera/partnerku přehnaná očekávání. Občas po něm/ní chcete až příliš a přitom mnohdy ani nevíte, co vlastně chcete. Toužíte po jistotě a hodně se na tuto představu upínáte. Dejte své drahé polovičce více prostoru, aby o Váš vztah zabojovala sama. Vy si mezitím můžete utřídit své myšlenky.  

Váha (23.9. - 23.10.) 

V září Vás mohou potkat nějaké nepříjemné situace a komplikace ve Vašem vztahu. Je velmi důležité, abyste byli při řešení těchto problémů aktivní a nezavírali oči. Dejte si ale pozor, aby se tato aktivita neproměnila v manipulaci s partnerem. Snažte se partnerovi/partnerce naslouchat a respektovat ho.

Štír (24.10. - 22.11.) 

 V září Vás příliš pěkného ve vztazích nečeká. Váš vztah si může projít krizí, která bude pramenit především z nedostatečné komunikace a zbytečně silného ega. Nesnažte se za každou cenu vždy dokázat svou pravdu a raději řešte problémy v klidu bez zbytečných emocí. 

Střelec (23.11. - 21.12.) 

Září pro Vás bude v lásce poklidným měsícem. S partnerem si budete připadat v klidu a bezpečí. Dejte si ale pozor, aby se z Vašeho vztahu nestal zvyk. Pracujte na svém vztahu a rozdmýchejte společnou vášeň. Můžete si například naplánovat krásný společný romantický víkend.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

 V září na Vás čeká nový vztah. Pravděpodobně se ale může jednat o obnovení starého vztahu, protože Vaše srdce se často toulá u člověka, který Vám je dnes již trochu vzdálený. Pokud se budete snažit, můžete se opět dočkat krásného a pevného spojení. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Dejte si pozor, abyste v září svému partnerovi/partnerce nekřivdili. Co si nyní zasadíte, brzo také sklidíte. Pokud se ve Vašem vztahu objeví nějaké nejasnosti, raději si o nich ihned promluvte. Předejdete tak velkému množství nedorozumění a podezírání.

Ryby (21.2. - 20.3.) 

 V září na Vás čeká v lásce obrovská harmonie, souznění a klid. Je ale velmi důležité, abyste se naučili nechat věci plynout a příliš nenaléhali. Místo toho si raději užívejte to, co máte a nehledejte jen drobnosti, které Vám chybí. Zjistíte, že Váš vztah je krásnější, než jste si mysleli  

Zdroj článku:
  • Autorský text